QUINOASALAT MED RØDBEDER

 photo IMG_0162_zps49a18aa9.jpg

Jeg tror jeg har fortalt jer, at mine veninder og jeg har en madklub, som efterhånden kører på sit 5. år. Vi mødes ca. hver anden uge og det er selvfølgelig altid en kæmpe fornøjelse, og noget jeg ser frem til i flere dage inden.

Udover at have selskab af de sødeste veninder, er der også en anden fantastisk fordel ved sådan en madklub; nemlig madinspiration.

For et par uger siden, var det Julies tur og hun lavede denne brilliante salat, som er blevet min nye livret (lige efter Pizza, selvfølgelig) Den smager fantastisk, er nem at lave og det er ikke noget der vælter budgettet.

Alt du skal bruge er:

  • Quinoa
  • Rødbeder (skal bages en time i ovnen sammen hvidløg, rosmarin salt og peber)
  • Fetaost
  • Græskarkærner

PRØV DEN <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments