THE RAY BANS

 photo rayban_zps16b6de43.jpg

Snestorm?? ikke her. Nu skal det handle om solbriller

Tro det eller ej, men jeg har faktisk aldrig ejet et par gode dyre solbriller. Spørg mig ikke hvorfor. Økonomien har nok aldrig været til det, og så er jeg også typen, som altid smider den slags væk. Men i år skal det være og mit valg er faldet på et par Ray-ban. De er bare pæne, klassiske og tidsløse og jeg VED at jeg kan bruge dem igen næste år.

Jeg havde ret svært ved at beslutte om det skulle være Aviator eller Clubmaster modellen da de begge er sindsygt pæne men også vildt forskellige. Nu er beslutningen taget og når solen kommer frem skal I nok få dem at se.

Jeg fandt dem påSunglassesshop hvor alle modeller koster et par hundrede kroner mindre end hos f. eks Asos og i butikkerne.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments