BEAUTY FAVOURITES

 Jeg har egentlig aldrig rigtig vist jer mine skønhedsfavoritter her på bloggen, så det er ved at være på tide. I løbet af de seneste par år, har jeg været så heldig at få lov til at prøve en masse forskellige produkter og engang imellem er der nogle gode ting, som jeg hurtigt bliver afhængig af. Her kommer et overblik over de ting jeg bruger for tiden..

 photo IMG_8683_zpsa31d4d77.jpg

 photo IMG_8689_zps453c75e0.jpg

Denne ansigtscreme fra franske Yves Rocher er virkelig god ved min hud i disse dage. Som så mange andre, får jeg altid en tør og kedelig hud om vinteren, men jeg synes at den her formår at opretholde en god fugtighed. Jeg har altid været glad for Yves Rocher’s produkter, så det kommer ikke helt bag på mig hvor god den er 🙂

 photo IMG_8690_zps322699b2.jpg

Det her er et fantastisk “Eyebrow kit” fra Oriflame. Jeg har længe farvet min øjenbryn for at holde dem mørke, men har ikke gjort det siden jeg fik denne. Jeg bruger den mørkeste farve og den holder virkelig HELE dagen. Der medfølger to små børster, som gør det super let at påføre.

 photo IMG_8691_zps1050f5d3.jpg

Jeg ved ikke med jer, men mine hænder dør fuldstændigt om vinteren og bliver helt tørre og røde. Jeg har prøvet at helbrede dem med mange forskellige og fede håndcremer, men den eneste som har fungeret for mig er denne fra Bodyshop. Jeg bruger den faktisk kun èn gang om dagen og det er nok til at mine hænder forbliver pæne og fugtige.

 photo IMG_8694_zpsfc4065ec.jpg

Som så mange andre bloggere, har jeg også prøvet et utal af shampoer. Nogen er bedre end andre. For tiden bruger jeg denne fra Australske Aussie, som dufter helt fantastisk. Den meget drøj i brugt, hvilket er vigtigt for mig, eftersom jeg har meget langt og tykt hår.

 photo IMG_8695_zps7b441e8c.jpg

Jeg har faktisk aldrig brugt saltvandsspray før jeg købte denne på Downtown Plus. Her kan vi virkelig snakke om at have fået en afhængighed. Den får mit hår tid at se pjusket og tilfældigt ud på en helt naturlig måde og så dufter den helt fantastisk og det kommer håret jo også til. Husk forresten at der kommer nye tilbud op på Downtown Plus i morgen 🙂

 photo IMG_8696_zpsf3b5bc76.jpg

Man skal altså ikke undervurdere brugen af barberskum når man barberer ben. Jeg har aldrig selv brugt det, men efter jeg fik denne foræret og begyndte at bruge den, er mine ben altså blevet meget blødere og skinnende.

 photo IMG_8698_zps639036ea.jpg

Sidst men ikke mindst kommer min aller største afhængighed. Nemlig denne helt fantastiske hårolie fra SHU UEMURA. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under modeugen i August. Jeg blev hurtigt imponeret, som I også kan læse HER. Den er desværre ikke helt billigt, så det er en dyr afhængighed at få, men ikke desto mindre, ved jeg næsten ikke hvad jeg skulle gøre uden. En lille bitte dråbe giver håret en fantastisk shine og fugtigthed. PRØV DEN.

Hvis I ligger inde med nogle gode tips til nye produkter, må i meget gerne smide en kommentar. Som pige er man vel altid på jagt efter den slagt 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments