SOMETHING NEW & A LITTLE SMALLTALK

IMG_7309_zpsd51c12eb

IMG_7315_zps45988aa7

De af jer som følger mig på Instagram (Miequist1) kunne se, at jeg i går, var på jagt efter en Chanel taske til 50 kr. i den lokale genbrug her på Fyn 😉 Som forventet fandt jeg den ikke, men til gengæld fandt jeg denne skovmandsskjorte, som også er et ok alternativ.

Ja, der sker vilde ting her i provinsen. Egentlig var det min plan at tage hjem til København I dagene mellem jul og nytår, for at blive genforenet med mine skønne venner og lejlighed. Af økonomiske og praktiske årsager, er det blevet udskudt til efter nytår – København løber jo ingen steder og vi har hele livet foran os. I stedet bruger jeg dagene på afslapning, gåturer, løbeturer og læsning. Noget siger mig at det er ganske fornuftigt efter 4 måneder med masser af oplevelser og indtryk.

Yesterday I visited a few secondhand stores to see if I could find a cheap Chanel bag 😉 As expected, it didnt happen. I found this shirt instead – an alternative I can live with.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments