SOMETHING NEW: MANGO BOOTS

IMG_6672

IMG_6673

Lige siden jeg aflagde mit første besøg i Mango, her i Berlin, har jeg været forelsket i disse støvler og jeg har hele tiden vidst, at jeg ville komme til at eje dem. Mit eneste problem har været at beslutte mig for en farve: Sort, sand eller brun. Da min beslutning endelig falder på de brune, er de selvfølgelig udsolgt i samtlige butikker. Heldigvis kunne de stadig erhverves online og nu er de endelig landet I min garderobe. Hvis I også er forelsket, kan de findes lige HER.

Since my first visit in Mango, here in Berlin, I have been in love with these boots and all the time I have been knowning that they would end up in my wardrope some day. I just had quite big problems deciding what color to choose: Black, beige or brown. When I finally decided to go for brown, they were sold out all over. Fortunately, they were available online and now they are finally part of my wardrope.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments