NEW EARRINGS FROM LINE&JO

IMG_4066

linejo

IMG_4068

Efter jeg har solgt det meste af min garderobe på min Tictail Webshop (Der er dog stadig få ting tilbage) har jeg shoppet lidt nyt, som ikke fylder så meget, nemlig de fineste øreringe fra Line&Jo.

Jeg har manglet smykker så længe jeg kan huske. Mest fordi jeg er enormt kræsen og aldrig finder noget som er lige mig. Line&Jo laver, efter min mening, nogen af de smukkeste smykker, så jeg besluttede mig for at investere i lidt forskellige øreringe.

I sidste uge var jeg forbi deres hovedkontor, for at kigge kollektionen igennem, og det var bestemt ikke nemt at beslutte hvilke jeg skulle købe. Jeg besluttede mig for dem i ser på billederne, som består af 4 forskellige dele: To ringe som koster 200 kr. stk, et spyd som koster 350 kr. stk og en simpel stick, som jeg har i det øre hvor jeg kun har et hul. Det var et godt valg, og jeg har ikke haft dem ude af ørene siden jeg købte dem. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg kommer til at købe flere snart, for jeg elsker deres koncept med at mikse på forskellige måder..

Se mange flere smykker henne på deres webshop

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments