Spottet i butikkerne

Dagens tema her på bloggen, må vist siges at være “mobil billeder” Jeg har nemlig været forbi et par butikker og fangede lige lidt billeder med min Iphone. Sidst jeg lavede sådan et indlæg tog i ret godt imod det, så nu får i lige et til. Heldigvis er der endelig ved at lande en masse fine ting rundt omkring. Jeg er træt af udsalg og gamle varer. Er jeg den eneste der har det sådan? Her er et lille udvalg af det jeg faldt over:

Photobucket

Fine bluser fra Weekday Collection

Photobucket

Taske fra Zara og Nederdel fra Weekday

Photobucket

Strik og Skjorte fra Zara

Har i forresten været forbi bloggens Facebookside? Der har jeg nemlig lige vist et billede af mine nye fine glimmertrøje ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments