Sunnies on a rainy day

ajmorgan_banner

Siden Tikkie åbnede sin fine webshop, Adèlie, har jeg været forelsket i de fine Feline solbriller fra A.J Morgan (de to nederste i billedet) Da jeg endelig fik taget mig sammen til at købe et par, var de selvfølgelig blevet udsolgt. Godt for Tikkie, men øv for mig. For et stykke tid siden, kom de tilbage og nu har jeg endelig klikket et par hjem. Jeg satser på at de kommer til at sidde på mig under hele Roskilde. Kan i gætte hvilken farve jeg har valgt?

Find dem lige HER

I have been in love with these A.J Morgan Sunnies since Tikkie opened her webshop and last time I decided to buy a par, they were sold out. Now they are back and im finally waiting for a pair. Can you guess what color?

Find them HERE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments