Modeuge for alle?

Billede 8Billede 10Billede 12

I dag da jeg var inde i byen, nåede jeg lige et hurtigt smut forbi Sing Tehus. Her under modeugen, har tehuset lavet et samarbejde med Stine Goya og det skulle efter sigende være en af de ting, som man kan opleve uden at stå på en fancy liste eller have invitation. Hvor meget oplevelse der så er over det, kan diskuteres. Som man kan se på billedet var der et stativ med tøj, og i vinduerne stod de karakteristiske Stine Goya huse. Så vidt jeg ved har de også lavet en Stine Goya-Te til anledningen.

Sørme om jeg ikke også lige nåede i H&M, hvor jeg fandt denne taske i herreafdelingen (der kan det VIRKELIG godt betale sig at kigge ofte). Jeg synes at den er helt fantastisk og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har købt en taske, så jeg er undskyldt.

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments