Mig og 2020 med Camilla Stemann

Her kommer det næste afsnit af min lille miniføljeton “Mig og 2020”. I har tidligere kunne læse om hvordan det herrens år har påvirket Rikke Maj og Olivia Salo. I dag kan I møde en anden skøn kvinde. Nærmere bestemt, Camilla Stemann. Nogle af jer kende hende måske fra hendes fine og farverige Instagramprofil, @copnehagenbyme, hvor hun deler ud af sin hverdag og om gode tips til København. Andre kender hende måske fra hendes anden profil @camillastemann som udspringer af den business, som hun har fået op og køre.

Camilla er nemlig også stifter af en virksomhed, der dagligt rådgiver virksomheder og privatpersoner inden for sociale medier og særligt Instagram. En virksomhed, der har fået så meget vind i sejlene, at hun endda har flere ansatte.

Selv har jeg kendt Camilla i flere år og kan skrive under på, at hun er et af de mennesker, der formår at fylde et rum med god energi og hun er mindst ligeså energisk, som hun fremstår i sine videoer (som jeg i øvrigt virkelig kan anbefale). Hun er vanvittig dygtig til det hun gør

Mig og 2020 med Camilla Stemann 1

Camilla Stemann

Bopæl

Østerbro i København

Beskæftigelse

Business mentor, Instagram Ekspert og CEO i Camillastemann

Instagram

@Copenhagenbyme og @Camillastemann

Hvis du skal beskrive dit 2020 med tre ord, hvad skulle det så være? 

Gåtur, online og Geranium (fordi jeg gik helt ekstremt meget rundt i København, holdt utroligt mange online workshops og var så heldig endelig at besøge min nabo: Restaurant Geranium, som jeg har drømt om så længe (jovist kun til kl. 22.00, men det tog vi med 😁)

Hvad har været årets største udfordring?

Jeg er en person, som vægter frihed afsindigt højt, så derfor har det været grænseoverskridende for mig at blive “spærret inde”. Og ikke bare kunne gøre hvad man lige har lyst til. Og så selvfølgelig den enorme koordinering, når workshops mm. bliver flyttet rundt, og planerne heletiden bliver ændret. På privatfronten er jeg stor fan af impulsivitet, og har det faktisk fint nok med at tage dagene som de kommer og ikke have planlagt alt i mit liv mange måneder frem. 


Hvad har været årets højdepunkt? 

Det var helt klart sommerferie i Danmark – først og fremmest på Bornholm i to uger med en uges sommerferie i nord og en uges glamping i syd på stranden i de lækreste luksustelte. Bare det at kunne sidde der foran sit telt på stranden med dansk sol lige i panden – sand mellem tæerne og et kold glas hvidvin i hånden – det var essensen af frihed efter flere måneders isolation. 

Hvordan har Coronakrisen påvirket dit arbejdsliv?

Altså jeg holder normalt mange workshops, foredrag og undervisning og det har jo desværre være helt umuligt under det meste af corona-tiden. Til gengæld er den største del af mine forretning online, og efterspørgslen efter mine online kurser er i den grad blevet større, så det har jo været positivt. Og så har corona jo været med til at belyse fordelene ved de online muligheder, hvilket er en fordel for mig og mit arbejdsliv. 

Mig og 2020 med Camilla Stemann 2

Og hvordan har den påvirket dit privatliv? 

Jeg synes egentlig det har været rart ikke at have så mange ting i kalenderen som jeg plejer. Og så lider jeg også ret meget af FOMO, og derfor har det været sundt for mig ikke at føle at jeg går glip af noget! 😁 Jeg synes også, jeg er blevet mere sikker på, hvilke relationer jeg vil pleje endnu mere i fremtiden. 

Mig og 2020 med Camilla Stemann 3

Har du formået at få noget positivt ud af coronakrisen? 

Ja mange ting synes jeg faktisk. Jeg har i den grad set muligheder fra start, og jeg kan godt li’, når man skal tænke ud af boksen og finde nye måder at klare sig på. 

Hvad har 2020 lært dig? 

At vores kulturliv er guld vejr (tak for underholdningen i form af musik, film/serier, bøger mm.), at vores sundhedsvæsen har superkræfter, og at Danmark først og fremmest er et lønmodtagerland, men at de selvstændige virkelig kan markere sig og er ekstremt omstillingsparate og seje!

Hvor var du da det hele lukkede?

Jeg var lige kommet hjem fra en gåtur med @trinesblend og sad forstenet i skrædderstilling i min sofa. Helt sikkert sådan et øjeblik som man aldrig vil glemme!

Hvis du kunne, vil du helst slette 2020? eller har det også givet dig noget? 

Jeg beholder gerne 2020 når det kommer til min virksomhed og de spændende udfordringer på den front og al tiden til fordybelse mm. Men når det kommer til oplevelser og fester kan man da godt føle sig en lille smule snydt! 😉

Hvad er dine forventninger til 2021? 

At vi gør det hele dobbelt op! Når først det hele for alvor åbner op, forventer jeg en dansk befolkning med en kæmpe ja-hat på og en lyst til at have ægte kvalitetstid, hvor vi virkelig er til stede og sætter pris på fællesskabet omkring os! 🖤

Mig og 2020 med Camilla Stemann 4

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments