Mit 2020 med Olivia Salo

Så er det blevet tid til den næste omgang af “Mit 2020”. I sidste uge var det den skønne Rikke May, der delte ud af sit kaotiske år og i dag kan I møde en anden sej dame. Nærmere bestemt, Olivia Salo. Flere af jer kender hende måske fra Instagram, hvor hun har over 100.000 følgere. Nogle af jer har måske set hende i Love Island tilbage i 2018 eller i hendes eget tv program, Olivia og Sexmyterne.

Selv kender jeg hende fra branchen. Hvis man kan sige det sådan. Vi har i hvert fald deltaget i en lang række events sammen og hver gang jeg støder ind i hende, bliver jeg så glad af hendes energi. Hun er et af de mennesker, der altid har ja-hatten på. Som altid har noget godt at sige og som bare er enormt behagelig at være omkring.

Her fortæller hun lidt om de opture, nedture og udfordringer, som 2020 har budt hende 🖤

Mit 2020 med Olivia Salo 1

Olivia Salo

Alder

24 år

Bopæl

København

Beskæftigelse

Influencer og TV vært

Instagram

@Oliviasalo

Hvis du skal beskrive dit 2020 med tre ord, hvad skulle det så være?

 Turbulent, overraskende, nervepirrende.

Hvad har været årets største udfordring?

Min største udfordring i år, har klart været at holde hovedet koldt og stole på at alt nok skal gå. Både på den private front men bestemt også som selvstændig.

Mit 2020 med Olivia Salo 2

Hvad har været årets højdepunkt? 

Tiltrods for pandemien, har jeg fundet kærligheden. Men, jeg havde samtidig også planlagt en masse rejse inden verden lukkede ned, og en tur til Japan i februar, blev et kæmpe højdepunkt i år.

Hvordan har Coronakrisen påvirket dit arbejdsliv

Jeg havde en 6-måneders arbejdstur planlagt her i slutningen af året, som lidt skulle definere om jeg kunne klare mig i udlandet. Den er naturligvis blevet udskudt på ubestemt tid. Mit program “Olivia & sexmyterne” blev heldigvis afsluttet, men med 4 måneders forsinkelse. Nu er der heldigvis kommet gang i det hele igen og jeg kan se frem til spændende ting i 2021 tiltrods for corona.

Og hvordan har den påvirket dit privatliv? 

Jeg har enestående mødt min kærlighed, med hjælp fra fællesvenner. Vi har fået lov til at blive kærester under svære forhold, hvilket har gjort at vi har skulle være kreative med evt dates og møder. Det har kun været en fordel er vi blevet enige i. Så istedet for at diskosnave på diskoteker hver weekend, har vi spillet spil, hygget og drukket en masse vin.

Mit 2020 med Olivia Salo 3

Har du formået at få noget positivt ud af coronakrisen? 

Det har klart været samværet med mine tætteste og hygge på andre måder end normalt. 

Hvad har 2020 lært dig? 

Hvor uforudsigelige ting kan være og at alt nok skal gå.

Hvor var du da det hele lukkede ned?

Da pressemødet blev holdt, sad jeg og fik østers og champagne på fiskebaren. Jeg cyklede hjem efter og opdagede tragikomisk nok, at jeg var løbet tør for toiletpapir. Så gik jeg i lockdown med en veninde som var det hyggeligste set up.

Hvis du kunne, vil du helst slette 2020? eller har det også givet dig noget? 

Jeg kunne sagtens havde været uden pandemien, simpelthen af den egoistiske grund at jeg SAVNER at rejse og se mine venner i udlandet. Jeg tror samtidigt på at alt sker af en grund.

Hvad er dine forventninger til 2021? 

En vaccine. 

Mit 2020 med Olivia Salo 4
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments