De bedste secondhand butikker på Instagram

Jeg ELSKER secondhand – hvis nogen skulle være i tvivl. Jeg ved næsten ikke noget bedre, end at gå på jagt i en god secondhand-butik, genbrugsbutik eller på et loppemarked. Men heldigvis er der også andre gode muligheder for at gøre et godt fund, hvis man ikke orker at rejse sig fra sofaen.

Secondhand butikker på Instagram er nemlig også en ting og der er et hav af profiler, som sælger ud af de gode ting og som opdaterer dagligt. Faktisk er der så mange, at det næsten kan være svært at finde ud af hvem man skal følge med hos.

I guiden her har jeg samlet en håndfuld af nogle af mine favoritter. Nogle af dem sælger tøj, eksklusive tasker og andre sælger gode fund til boligen. Nogle af dem har også fysiske butikker, men en ting de alle har til fælles er, at de er enormt aktive henne på Instagram og at de gerne sender ud af deres varer.

Hvis I heller ikke kan få nok af gode secondhand-fund, så husk at jeg også har lavet en guide til de bedste luksus secondhand-butikker i København og en til de bedste genbrugsbutikker.

De bedste secondhand butikker på Instagram 1

1. The Vintage bar

Det her er en drømmeprofil for alle taske-elskere. The Vintage Bar specialiserer sig i designer-vintage-tasker og man finder et kæmpe udvalg inden for Louis Vuitton, Fendi, Chanel og Dior, samt et lille udvalg af smykker. Jeg ELSKER deres profil og bliver virkelig fristet hver eneste uge. Jeg har også gjort mig nogle ret gode fund derinde (bl.a min elskede Fendi-taske) og det bliver nok heller ikke sidste gang. Desuden holder de priserne i et fornuftigt niveau. De er naturligvis højde, fordi vi snakker de helt store eksklusive fashion-brands, men stadig retfærdige. 

Secondhand

2. Tu à Tu

Tu à Tu er også en af mine favoritter, i min guide til de bedste secondhand-butikker i København. Men de skal også med her, for selvom deres lille butik i Jægersborggade bestemt er et besøg værd, så kan jeg på det aller varmeste anbefale at følge dem på Instagram også. Butikken får nye varer hver eneste dag og de er vildt gode til også at dele dem på Instagram og spotter man noget, som man ikke kan leve uden, så skriver man bare til dem, overfører med mobilepay og så kan man enten hente varen i butikken eller få den tilsendt.

3. Hos Jangustav

Bag denne lille secondhand profil finder man (sjovt nok) Jan Gustav. Så vidt jeg kan forstå, er forretningen en lille side-gesjæft, men det bliver den ikke mindre interessant af. Jan Gustav er flittig til at besøge landets genbrugsbutikker, hvor han samler nogle af de bedste fund inden for keramik, glas, vaser og andre boligting. Det er dem, man kan købe herinde og endda til rigtig gode priser. Er man en af dem, som virkelig godt kan li’ et godt fund, men ikke orker jagten. Så skal man følge med her. 

De bedste secondhand butikker på Instagram 2

4. Moment

Moment har deres fysiske butik placeret på Nørrebro og det er egentlig også derfra, at jeg kender dem. Derfor er det jo egentlig ikke en “ægte instagram-shop” men derfor skal de med alligvel. Ganske enkelt fordi de har den fineste profil, hvor der farverige og legende univers virkelig kommer til udtryk. Ser man noget henne på deres profil (som de opdaterer ofte) som man ikke kan leve uden, så kan man heldigvis sagtens reservere det ved forudbetaling. 

5. lula2ndhandluxury

Her er endnu en af de fysiske secondhand-butikker, som virkelig forstår at benytte Instagram. Lula Secondhand er placeret midt i København, hvor jeg også kan anbefale at slå et smut forbi. Men jeg vil bestemt også anbefale at følge med på deres Instagram, hvor de dagligt deler ud af deres udvalg. Det er her man skal følge med, hvis man gerne vil finde en gammel Saks Potts-jakke, en ny Stine Goya-kjole eller en sej sweatshirt. 

De bedste secondhand butikker på Instagram 3

6. vintageLine

Er man en af dem, der går og drømmer om at eje en smuk og særlig Chanel-taske, så vil jeg klart anbefale af følge med henne hos vintageline_2ndhand. Det er en Instagram-profil, der specialiserer sig i vintagetasker og store dele af udvalget kommer fra Chanel. Både de klassiske modeller og nogle af de lidt mere anderledes. Derudover finder man også et udvalg af smykker, Louis Vuitton, Prada og andre high-end-brands.

7. Cherry vintage

Cherry vintage er en af dem, jeg altid holder godt øje med. Især fordi jeg har en voldsom svaghed for fine og finurlige dimser, pæne vaser og anderledes pynteting til boligen. Her finder man både lamper, glas og smukke vaser

De bedste secondhand butikker på Instagram 4

8. Vintage wonders

Her har vi en helt simpel, men i mindst, virkelig fin profil. Hos Vintage wonders består udvalget primært af klassiske gode fund til boligen. Der er en del lysestager, skåle, vaser og ikke mindst fine lamper. Det er især sidstnævnte, som fangede min opmærksomhed og man kan kun blive glad af de farve-kombinationer, de kaster sig ud i.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments