Cashmere bukser, lidt om weekenden og et par søndagstips

Cashmere bukser Arket
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: Allude Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni

Reklame for ARKET

Glædelig søndag, venner

Jeg håber at I har haft en vidunderlig weekend? Vi kommer jo ikke udenom, at det har været lidt af en begivenhedsrig en af slagsen og en af dem, der kommer til at stå i historiebøgerne. En ny præsident og en ny æra. Jeg sad og så det hele live på CNN i går eftermiddags og kunne ærligt talt ikke undgå at blive en smule rørt. Det var en stor dag og endelig rart at mærke lidt medvind her i 2020. Jeg havde næsten ikke turde at tro på det.

Og den begivenhed, var lige cherry on top på en ellers virkelig god weekend, for mit vedkommende. Den har stået på en perfekt blanding af god mad, fest og farver, hygge og afslapning. Præcis sådan, som jeg aller bedst kan lide mine weekender. Indtil nu, så er november slet ikke så slem, som jeg ellers har givet den et ry for at være.

De der cashmere bukser

Billederne her er fra fredag eftermiddag, hvor jeg mere eller mindre var hoppet i cashmere fra top til tå. Bukserne fra ARKET har jeg efterhånden omtalt en del gange herinde og det er der naturligvis en god grund til. De er GENIALE og jeg skal virkelig gøre mig umage for at tage andre bukser på. Så bløde, rare, behagelige og ikke mindst pæne. Hvis I kun skal købe èn ting, resten af året, så kan jeg ikke anbefale dem nok.

Cashmere bukser Arket
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: Allude Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni
Cashmere bukser Arket

Billederne her er fra fredag eftermiddag, inden jeg tog mig sammen og hoppede ud af det bløde og behagelige tøj og iførte mig en kjole. Den stod på drinks og pizza med min veninde, Rikke og Trine. Pizzaerne fik vi på Neighbourhood, som uden tvivl laver byens bedste af slagsen. Jeg kastede mig ud i en klassisk hawaii (som aldrig er helt klassisk, når vi snakker Neighbourhood-style. Men den får altså en kæmpe anbefaling herfra.

I morgen er det mandag og jeg går en forholdsvis rolig uge i møde. Det passer mig perfekt, at der ikke er en pakket kalender, så jeg kan komme videre med nogle af tingene på min todo-liste. Jeg skal bl.a have arbejdet på en ny opskrift og udviklet en lille guide, der skal op herinde. Men nu er det søndag og den skal bare være søndag. En gåtur, lidt praktiske sysler og den slags. Og så skal jeg selvfølgelig også se lidt flere nyheder end normalt, for det er altså lidt for spændende, alt det der sker.

Cashmere bukser Arket
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: Allude Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni
Cashmere bukser Arket
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: Allude Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni

Inspiration til søndagsplanerne

Har I noget sjovt på programmet? Ellers får I da lige lidt tips og tricks til noget af det gode, I kan finde her på domænet?

・Måske den står på take away? (det er jo søndag) så husk at jeg har lavet en stor guide med den bedste af slagsen i København.

・Der er også min store guide til Netflix og den til HBO

・Hvis I ikke ved hvad der skal på menuen, så kan jeg varmt anbefale den lækre vegetarlasagne eller den hvide pizza med butternutsquash.

Cashmere bukser Arket
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: Allude Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments