I JULI SKAL JEG

I morgen skriver vi 1. Juli og så er det vist, hvad vi officielt kalder for højsommer. Jeg synes allerede, at jeg kan mærke feriestemningen sætte ind hist og her og det vil da også være synd og sige, at min indbakke er ved at drukne. Men sådan er det hvert eneste år, når vi når den her tid.

Men som vi jo snart har vænnet os til, så er der så meget, der ikke er som sidste år eller som det “plejer”. Min månedsliste “plejer” altid at være sjov at skrive her i sommermånederne, fordi min kalender “plejer” at være pakket med sjove ting. Små ture og endda flere rejser. I år – not so much. Lidt sommerferie bliver det dog alligvel til og jeg har også et par små ture hist og her. Men på ingen måde, som det plejer.

I stedet vil jeg gøre mit bedste for at nyde roen og at det faktisk bliver en sommer, hvor der bliver tid til at komme helt ned i tempo. Vi har jo snart lært det, efter de seneste mange måneder. Så selvom listen over mine Juli-planer ikke er så lang, som den plejer at være, så skal I da ikke snydes. Måske vi kan inspirere hinanden lidt? Og som altid vil jeg meget gerne høre, hvad I har på programmet 🖤

I Juli skal jeg…

I JULI SKAL JEG 1En varm Juli-dag i Sydtyskland sidste år

・Holde sommerferie. Også selvom det bliver på en anden måde, end jeg er vandt til og uden store rejser og middelhavsstemning. Hvor lang tid jeg kommer til at holde “ægte ferie” hvilket i min verden betyder at gå offline og sætte autoreply på mailen, har jeg endnu ikke besluttet. Men vi snakker minimum èn uge i hvert fald.

・Opleve det danske sommerland. Selvom der langt fra er styr på alle detaljer omkring sommerferien, så er der flere ting, som er ved at falde på plads. Det bliver noget med min bff, Julie, en bil, Fyn, måske Ærø og en masse smuk natur og kold hvidvin. Og hvis solen kommer til at skinne samtidig, så skal jeg egentlig ikke forlange mere.

・Forhåbentlig sælge ud af garderoben til Trendsales Marked d. 12. Juni’s marked blev desværre aflyst i sidste øjeblik pga. ændringer i restriktionerne. Selvom det var enormt ærgerligt, så gav det også god mening. For safety first, ik?. Men jeg håber altså, at det hele kommer til at falde i hak i denne omgang.

・Reklamelink: Gå i sommerkjoler, så ofte som overhovedet muligt. Der hænger heldigvis en håndfuld fine af slagsen hjemme i skabet, som passer perfekt ind i den danske sommer. Bla den flotte gule fra Monki og et par vintage-kjoler, som jeg har fundet i genbrugsbutikker over vinteren.

・Prøve den helt nye Ugandiske-restaurant, der snart slår dørene op på Nørrebro. Så snart jeg et menukort med Wraps og sweet potato fries, så skal jeg afsted.

・På en lille endagstur og besøge mine veninder, som er på Roadtrip deroppe. Nærmere bestemt i morgen. Selvom jeg har min dagligdag i København, kommer jeg alt for sjældent nordpå og jeg glæder mig til både at opleve Helsingør og Hornbæk.

・Læse èn bog som minimum. Det har vist været på min liste de seneste mange måneder, men det er endnu ikke lykkedes. Nogle anbefalinger?

・Spise skovjordbær fra min families have på Fyn. For mig er den smag indbegrebet af dansk sommer og intet kan bringe barndomsminder frem, som dem.

・Arbejder på nogle nyheder til min Webshop, Windflower. I denne omgang kaster jeg mig ud i noget helt nyt og varerne kan komme når som helst. Glæder mig sådan til at dele dem med jer.

Hvad har I på programmet for den kommende tid? 

I JULI SKAL JEG 2Juli 2019

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments