FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG, Venner 🖤

Endnu en uge er ved at gå på hæl og herinde, har det igen været lidt af en sløv omgang. I hvert fald sammenlignet med de seneste mange år. Denne omgang har det dog ikke været det virkelige liv, der er løbet med min tid og mit fokus, men en lille smuttur til Bornholm (det er selvfølgelig også det virkelige liv, but you get the point 😉)

I går landede jeg igen på Nørrebro, efter 3 skønne skønne dage på den vidunderlige solskinsø. Heldigvis fik jeg oplevet den, som den skal opleves. Blomstrende, fuld af liv og ja, ikke mindst solskin. Jeg havde kun to hele dage, så det er selvfølgelig begrænset, hvor meget jeg egentlig fik oplevet. Men det blev da til en enkelt tour-de-øen-rundt, et besøg hos min kusine, grill på terrassen og så meget hvidvin, at jeg snart er ved at komme ud på et skråplan.

Nu står weekenden for døren og det bliver virkelig en god en af slagsen. I dag har jeg et par møder inde i byen, lidt arbejde på hjemmekontoret og til sidst en aftale med min madklub. I morgen skal jeg sove længe og om aftenen står den igen på festligheder, da min veninde har inviteret til fødselsdag. Min første rigtige fest, siden coronaen satte en stopper den slags. Søndag skal være søndag med alt hvad det indebærer og så har jeg en aftale med en, jeg godt kan li’.

En weekend lige efter mine ønsker. Eller hvis vejrudsigten havde sagt sommer og sol, som vi har haft det den seneste uge, så havde det været helt perfekt. Men man kan jo ikke få det hele, vel?

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal I også til fødselsdag? Måske til konfirmation? I sommerhus? Kigge på sommerhus? Rydde op? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1En lille sommerstund på Bornholm i onsdags

• Bedst som loppesæsonen nærmest var back on track, blev den lukket igen. Virkelig øv, men også helt forståeligt. Savner I også jagten, så husk at genbrugsbutikkerne er åbne og sidste år lavede jeg en lille guide til de bedste af slagsen i København.

• Hvis I gerne vil vide lidt mere om hvordan man samarbejder med en blogger, så har min gode veninde og kollega, Michelle, skrevet et ganske fint indlæg om netop det.

• Har I en date med Netflix? Så husk at der er kommet en helt ny (og sidste) sæson er 13 Reasons Why. Uden tvivl den bedste ungdomsserie i nyere tid, hvis I spørger mig og hvis I endnu ikke har set de tidligere sæsoner, så har I også en god weekendbeskæftigelse der.

• Reklamelinks: Har den seneste uges vidunderlige vejr også givet jer lyst til at udvide samlingen af sommerkjoler? I så fald er der meget at komme efter derude. F. eks kan man finde den her skønhed på udsalg hos & Other Stories og den her i det fineste blomsterprint hos ARKET.

• I en helt anden boldgade, så kan I også bruge 3 minutter på at hente den helt nye app “smittestop” fra sundhedsministeriet. Den deler jo vandende, men personligt synes jeg, at idèen er god og den er også på min telefon. Men den virker selvfølgelig kun, hvis mange af os henter og bruger den.

RIGTIG GOD WEEKEND DERUDE 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments