SOMMER I KØBENHAVN OG LIVET LIGE NU

SOMMER I KØBENHAVN OG LIVET LIGE NU 1Reklamelinka: Kjole: & Other Stories T-shirt: H&M Sneakers: Asics Taske: Loewe

Hola chicas 🖤

Har I haft en skøn weekend? Det kan I dælme tro at jeg har. Med sommer og fuld fart over feltet. Det loppemarked, som jeg skulle have deltaget I i dag og som jeg fortalte glædelig om i fredags, blev desværre aflyst i 11. time. Selvfølgelig pga. restriktioner og og retningslinjer. Virkelig ærgerligt, men safety first og der er jo ikke så meget at gøre ved det.

Til gengæld har jeg nydt København (og omegn) fuldt ud og når jeg sidder her søndag aften, så var det måske meget godt alligevel, at jeg lige fik foræret en gratis og ufrivillig fridag. Der er, og har været, forholdsvis stille herinde og på Instagram den seneste tid, men lige nu sker livet og jeg er lidt et andet sted. Sådan bliver det ikke ved med at være. Promise. Men måske bliver det lige ved at være sådan i et stykke tid, for jeg tager imod de ting, der kommer til mig og lige nu er det nogle rigtig gode ting.

I morgen sker der i øvrigt helt nyt og vildt. Jeg pakker nemlig min kuffert for første gang i forever og sætter kursen mod Bornholm. Min familie har lejet et sommerhus derovre hele ugen og det vil jeg altså ikke glip af. Så jeg tager et par dage på solskinsøen, som heldigvis ser ud til at leve fuldt op til sit navn. Så venner, hvis I ligger inde med et godt bornholmertip eller to, så må I ikke holde jer tilbage 🖤

SOMMER I KØBENHAVN OG LIVET LIGE NU 2

Billederne her er fra tidligere i dag, hvor jeg var ude på en lidt spontan date, med min veninde, Rikke. Jeg havde egentlig planlagt sådan en søndag, hvor jeg skulle få styr på en masse praktiske ting, jeg har udskudt de seneste uger. Men så kiggede jeg ud på solen og de grønne træer og blev hurtig enig med mig selv om, at det kunne vente. Den danske sommer er skøn, vidunderlig og lidt af en tidsrøver. Men jeg VED at jeg ville hade mig selv for ikke at være lidt yolo, når jeg sidder og ser tilbage på en grå og fugtig Novemberdag.

Kjolen er fra & Other Stories og selvom den er forholdsvis ny, så kan jeg desværre ikke finde den henne på deres webshop. Det må være en af dem, der smuttede hurtigt. Til gengæld kan jeg også kaste en kæmpe anbefaling efter min T-shirt fra H&M. Selvom den er helt enormt simpel og ikke larmer det mindste, så er den allerede blevet lidt af en basisfavorit. Jeg spottede den på Ricky i sidste uge og klikkede den hjem med det samme. Den er lavet i den blødsete silkeblanding og er både pæn og behagelige at have på.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

SOMMER I KØBENHAVN OG LIVET LIGE NU 3

SOMMER I KØBENHAVN OG LIVET LIGE NU 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments