FREDAGSHILSEN OG ET VIRKELIG GODT WEEKENDTIP

FREDAGSHILSEN OG ET VIRKELIG GODT WEEKENDTIP 1

Reklame: Kjole fra Ellies And Ivy

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Er I også helt klar til weekend? Det tænker jeg at I nok er, her ovenpå en uge, som har haft hele fem almindelige hverdage. Den første af sin slags, i noget der føles som evigheder. Jeg er mere end klar og har også en masse gode planer foran mig. I dag skal der lige styr på en lidt forskelligt arbejde og løse ender inden jeg skal tilbringe aftenen med min familie i Vanløse. I morgen skal jeg på en tur ud i det blå, så jeg krydser altså fingre for godt vejr.

Søndag står den på noget herligt, som Loppemarked. Nærmere bestemt Trendsales Market, hvor jeg er så heldig at have en strand. Jeg har en fornemmelse af, at jeg ikke er den eneste, der virkelig har savnet loppemarkeder under lockdown og det er selvfølgelig også førnævnte, som udgør weekendens helt store tip. Det hele kommer til at finde sted på Israels Plads og og selvom det kunne være skønt, så bliver alt ikke helt som det plejer at være. Der er lavet nye forholdsregler og også færre stande end normalt, men jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt og jeg glæder mig til at komme ud og mærke stemningen igen og til at hilse på flere af jer.

Og nu hvor vi snakker om at være igang igen, så er jeg en af dem, der nyder det i fulde drag. Jeg skulle lige over min krise, hvor det nærmest føltes overvældende og lidt for voldsomt. Men nu synes jeg at have fundet en god balance og selvom min hverdag stadig ikke består af sjove rejser og nye oplevelser, så kan jeg faktisk ret godt lide dem, som den er lige nu.

I går var jeg endda til mit første event, i måneder. Noise PR og Davines, havde inviteret en tur på Amager Strandpark. Anledningen var Davines’ helt nye campagne, Wave of Change, som de har lavet i samarbejde med Nordic Ocean Watch. I korte træk går den ud på, at fjerne plastik og skrald fra havene og derfor startede vi morgenen med at rense hele stranden for alt det, der ikke skulle være der. Til sidst sluttede vi med en lille morgenmad og kaffe i solen. Jeg har sagt det før, men siger det lige èn gang til: Det er virkelig rart at være i gang igen.

Har I sjove planer i weekenden? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments