FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Og glædelig Grundlovsdag, må jeg også hellere sige. En lidt skør dag, som altid kommer bag på mig og jeg kan ikke helt finde ud af om den er hellig eller ej. Halvt, måske? Nogle af jer er måske heldige at have en lang weekend. Lækkert for jer, i hvert fald. Min fredag skal være en af de lidt mere produktive af slagsen. Jeg har været lidt slow på arbejdsfronten den seneste uge, så der er en del der skal samles op på. Det kan altså være lidt af en udfordring at være selvstændig og skulle administrere sin egen tid, når sommeren pludselig kommer bragende.

Heldigvis har jeg en forholdsvis rolig weekend foran mig, hvor jeg også kan få samlet op på lidt af det tabte. På den front, er jeg faktisk tilfreds med, at der måske ikke kommer ligeså meget sol og sommer, som vi har oplevet den seneste tid. I aften skal jeg drikke vin og spise take away med mine veninder. I morgen står den på alt muligt praktisk, inden jeg har endnu en dinner date. Den bliver med min søster og vi skal ud og mærke byen lidt. Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver stadig helt glad og taknemmelig, når man mærker byen summe. Søndag bliver vist bare søndag. Måske med lidt kultur, måske med lidt loppe eller måske bare med Netflix.

Hvordan ser jeres planer ud? Skal I på tur? Ud og spise, til fødselsdag? Eller noget helt andet. Uanset hvad, så har jeg lige samlet en lille håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Billedet er lånt herfra


・Loppesæsonen er så småt ved at gå i gang igen og på søndag kan man f. eks gå på jagt på Veras Market under Bispebuen.

・Nu hvor det ikke bliver det mest sommerlige vejr, kunne man jo hoppe en tur i biografen. Personligt vil virkelig gerne se den nye “little women” efter at have læst alle anmeldelserne.

・Det kedelige vejr indbyder også til Netflix og til alle andre fans, kan jeg lige tippe om, at der er landet en helt ny (og sidste) sæson af 13 reasons why.

・Reklamelinks ・Selvom det er en anelse tidligt, så er der også flere webshops, som har åbnet op for det store sommerudsalg. Det gælder bl.a to af mine favoritter, Monki og ARKET. Hos sidstnævnte, kan man bl.a få fingrene i verdens bedste blazer.

・Tivoli er åbent (hehe) igen og en tur i Tivoli kan man vel altid bruge, kan man ik? Og det samme gælder madmarkedet på Reffen og selvom det ligge lidt for langt væk, så er det altså et virkelig skønt sted på en Københavnsk sommerdag. Også selvom weekenden kun byder på semisommerdage.

Kan I have en skøn weekend derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments