FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN!

Sådan en har der vist ikke været herinde i flere måneder. Ikke siden hele verden lukkede ned og hvor der ikke var nogen som helst forskel på hverdag og weekend. Der er sket nul og niks og derfor har der selvfølgelig ikke været noget som helst at tippe om.

MEN nu begynder det hele jo at lugte lidt af normalt og de fleste af jer er nok også ved at vende tilbage til det almindelige liv. For første gang siden lock down sidder jeg også med følelsen af at trænge til weekend. Til at skrue lidt ned for tempoet og gøre lidt ekstra ud dagene. Lidt bedre mad og et ekstra glas vin, I ved. For mit vedkommende, har den seneste uge været nogenlunde normal og jeg har både følt mig presset på tid, stået enormt tidligt op, været til et par møder og set en masse mennesker.

Derudover har jeg også udnyttet genåbningen og har både været på cafè og på restaurant og hallelujah, hvor har det været rart. Også på grænsen til overvældende, men man kunne jo næsten heller ikke forvente andet, efter flere måneder uden indtryk.

Den kommende weekend (som i øvrigt bliver en ekstra lang en af slagsen) bliver også lige efter min smag. Her fredag eftermiddag, smutter jeg ud i min søsters have og drikker et glas vin. I morgen skal jeg på sommertur med min veninde, hvor vi satser på at tage lidt ud af byen. Søndag skal jeg sælge ud på loppemarked (HURRA) og senere samme dag, kommer mine forældre til byen og så står den egentlig bare på (pinse)hygge.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Et lille glimt fra I går, hvor jeg havde købt lidt pynt til min altan

・Jeg ved, at flere af jer har savnet at tilbringe sommerweekenderne med at gå på loppejagt, ligesom meget, som jeg har. Der er heldigvis flere af de gode markeder, der er begyndt at vende tilbage igen og hurra for det. Det gælder bl.a Veras Market på søndag, hvor jeg selvfølgelig har sikret mig en stand. Kom og sig hej 🖤

・Måske står weekenden på årets første strandtur og dyp i vandet. Jeg var selv under i sidste weekend og det var faktisk ikke ligeså koldt, som jeg havde forestillet mig. Og nu hvor vi snakker om strandture, så har jeg netop lanceret de fineste standtasker henne hos Windflower.

・Reklamelinks: Hvis den står på lidt mere shopping, så har jeg lige fået en mail fra Monki, hvor de giver 15% på hele shoppen med koden GRLPWR og det gælder til og med søndag. Det kunne man f.eks udnytte, hvis man vil have fingrene i den smukkeste blomstrede sommerkjole.

・Vejret indbyder selvfølgelig ikke ligefrem til dage foran skærmen, men hvis I endnu ikke har set  “Normal People” på DR så se den. Så pokkers smuk.

・Har I det også lidt stramt over at skulle gå igennem en sommer uden sydeuropæisk stemning, så tjek lige den her vidunderlige billedserie. Det er noget af det smukkeste og mest stemningsfulde, jeg længe har set.

Vigtigst af alt, så må I have en vidunderlig weekend 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments