OM BLOGS, DEN BEDSTE SOMMERKJOLE OG LIDT OM HVERDAGEN

OM BLOGS, DEN BEDSTE SOMMERKJOLE OG LIDT OM HVERDAGEN 1Reklamelinks: Kjole: Monki Sneakers: Asics Gel 1090 Taske: HVISK

Reklame for Monki

Glædelig tirsdag, kære venner 🖤

Her kommer der lige noget så sjældent som et par helt aktuelle outfitbilleder og vi snakker faktisk så friske, at det i skrivende stund er under en time siden de blev skudt. Bedst som jeg skriver det her, slår det mig også, at det jo er fuldstændig ligegyldigt for de af jer, der læser med. Altså hvornår mine billeder er skudt.

For år tilbage, havde det måske givet mening, da blogs stadig var noget der nærmest foregik live og hvor det slet ikke var udsædvaneligt at opdatere flere gange dagligt. Sådan ser billedet ikke ud længere – selvom jeg er en af dem der holder godt fast i min blog, da det er og bliver min absolutte yndlingsplatform. Jeg synes stadig, at blogs kan meget, som særligt Instagram ikke kan og jeg nyder at kunne fordybe mig og tilføje en lille tekst til mine billeder. Især mine outfitbilleder.

Men det var jo slet ikke det, som indlægget her skulle handle om. Nej, det skulle nemlig handle om lidt af det tøj, som jeg har på i dag og særligt min kjole fra Monki. Den opmærksomme læser husker måske endda, at jeg også ejer den i det smukkeste blomstrede print og det er en af de kjoler der er så gode, at man næsten ikke kan få nok. Især nu, hvor temperaturene også tillader bare ben. Det er en genial model, som ikke kræver noget som helst andet end et par sko – i dag blev det sneakers – og så er man godt kørende. Den perfekte sommer-hverdagskjole, vil jeg kalde den og så kan man næsten også se på den, at den virkelig er behagelig at have på.

OM BLOGS, DEN BEDSTE SOMMERKJOLE OG LIDT OM HVERDAGEN 2

Som baggrunden også afslører, så er jeg også tilbage i København, efter en forlænget weekend hjemme på Fyn og for første gang siden lock down, har jeg faktisk ikke nogen Fyn-ture på programmet. På den ene side er det en smule sørgmodigt og på den anden side, er det også helt at rart at vide, at jeg ikke skal pakke en kuffert igen lige om lidt. Jeg kan fylde mit køleskab op uden at bekymre mig om madspild og jeg kan lægge planer, uden at tænke over hvor jeg mon befinder mig rent fysisk. Når det så er sagt, så skal jeg selvfølgelig ramme det fynske igen i den nærmeste fremtid. Men der er intet planlagt og det kan også noget.

Som jeg også var omkring i går, så har vi taget hul på en uge, der for mit vedkommende, minder en smule om tiden før corona. Jeg har flere møder i kalenderen, restaurantbesøg og i weekenden skal jeg endda sælge ud af garderoben til Veras Market. Det begynder at lugte lidt af normalt og selvom det er noget, jeg ikke kunne drømme om at klage over, så skal jeg også lige finde mig til rette i det og vænne mig til at planlægge og strukturere.

Hvordan står det til hos jer?

OM BLOGS, DEN BEDSTE SOMMERKJOLE OG LIDT OM HVERDAGEN 3

OM BLOGS, DEN BEDSTE SOMMERKJOLE OG LIDT OM HVERDAGEN 4

OM BLOGS, DEN BEDSTE SOMMERKJOLE OG LIDT OM HVERDAGEN 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments