WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: & Other Stories 2. Monki 3. Converse 4. Pieces 5. By Far 6. ARKET 7. Pieces 8. H&M 9. & Other Stories 10. Monki 11. Monki 12. Vila 13. By Far 14. Maria Nila 15. & Other Stories 16. Estèe Lauder 17. Pieces 18. Vila 19. Pieces 20. Glossier 21. Ace & Tate 22. ARKET

Glædelig mandag, venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på ugen, efter den forholdsvis lange weekend. Herinde står den naturligvis på en god klassisk omgang webshop-favoritter. En samling på hele 22 fine ting og sager, som jeg sad og biksede sammen på min togtur fra Fyn til København.

I skrivende stund er jeg landet hjemme på gode gamle Nørrebro og jeg ser frem til en uge, der for første gang minder lidt om tiden før lock down. Jeg har flere møder i kalenderen, aftaler, middagsaftaler, deadlines og alle de der hverdagsting. Virkelig skøn og virkelig skræmmende på en og samme tid.

Heldigvis ser det jo også ganske lovende ud på vejrfonten og det afspejler sig nok også lidt i dagens collage. Jeg har i hvert fald ikke sparet på forårsfarverne og jeg har da også lige tilladt mig at flette to par sandaler ind. For nu er den her vis, sandalsæsonen. Er den ik? Personligt synes jeg i hvert fald at de Birkenstock-lignende fra Pieces (nummer 19) er virkelig pæne og hvis de også er ligeså behagelige som de ser ud, så kunne det godt blive sådan et par, som jeg vil formå at slide op.

Hvis jeg skal, her på falderebet, lige skal udnævnte en personlig favorit, så må det næste blive den smukke blazer fra & Other Stories (nummer 9). Jeg har den allerede i den hvide farve og jeg er så glad for pasformen, at det nærmest vil være forsvarligt at investere i endnu en version.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments