EN LINEN KOLLEKTON FRA ARKET OG LIDT OM WEEKENDEN

Linen kollektion fra ArketReklamelinks: Jakke: ARKET Skjorte: AREKT Bukser: ARKET Taske: Fendi Vintage Sko: ARKET

Reklame for ARKET

En dag i sidste uge dumpede der en lille mail ind i min indbakke, som gjorde mig ekstra glad. Alt positivt varmer naturligvis også ekstra meget i disse tider 😉 Mailen kom fra mine venner fra ARKET, som spurgte om jeg ville være med at promovere deres nyeste kollektion og tilmed kalde mig ambassadør for deres brand. Som den kæmpe ARKET-fan jeg er, tog det mig sådan cirka 2 sekunder at takke ja. Den opmærksomme læser har nok bemærket, at vi har samarbejdet flere gange over de seneste år og hver eneste gang, har det været en kæmpe fornøjelse.

Det betyder selvfølgelig også, at der efterhånden er landet en del ARKET-styles i min garderobe og selvom mange af dem, er flere sæsoner-gamle, så er det dem, jeg hiver frem igen og igen. Et eksempel kunne være mine lyse jeans, som jeg nærmest bor i lige for tiden og ikke mindst min elskede puffer-jacket, som har holdt mig varm hele vinteren. Nu er den gået i sommerhi i min kælder, men der er ingen tvivl om, at den kommer frem igen til efteråret. Men det kan vi snakke om til den tid, for nu skal det nemlig handle om noget lidt mere let og luftigt…

Linen kollektion fra Arket

LINEN KOLLEKTION FRA ARKET

ARKET har netop lanceret en helt ny linen-kollektion og selvom det nok mest er tilfældigheder, så skulle man næsten tro, at de kendte til den nuværende verdensituation, da den blev grundlag (eller hvad man kalder det). Det giver sig selv, at den rummer en håndfuld styles, i det lækreste bløde linen-materiale. Farverne er holdt i en neutral nuance og når man lige bladrer igennem, så ser den ikke ud af specielt meget. Kort sagt består den af en god række basisstyles, som kan bruges sæson efter sæson og kombineres på et hav af forskellige måder. Geniale til dage, som vi oplever nu, hvor tempoet er slow og helt roligt.

Jeg var så heldig at vælge mine favoritter fra kollektionen og som I kan se, faldt mit valg på den simple oversize skjorte og et par løse sorte bukser. Og kombineret med den korte trenchcoat, som jeg også har vist i flere collager herinde og de blødeste lædersko, synes jeg giver et rigtig fint hverdags-look. Også sådan et look, som vil passe perfekt til en weekend i sommerhuset. Hvis man er heldig at have sådan et 😉

Linen kollektion fra Arket

WEEKENDEN STÅR FOR DØREN

Billederne her er skudt hjemme på gode gamle Nørrebro, hvor jeg har befundet mig siden begyndelsen af ugen. Siden landet lukkede ned, har jeg tilbragt størstedelen af tiden i mit barndomshjem på Fyn. Mit hjem er København og jeg elsker mit liv her i byen, men når situationen er som den er og når mulighederne for at se venner og benytte sig af alle storbyens muligheder er ikke-eksisterende, så kunne jeg hurtig se hvordan min hverdag i min 2-værelses lejlighed vil blive ualmindelig ensom. Hjemme på Fyn vil jeg trods alt kunne se mine forældre, nyde naturen og se foråret springe ud. Det var også den helt rigtige beslutning.

I weekenden tager jeg tilbage igen og sådan kommer min hverdag nok til at se ud i lang tid. Frem og tilbage, på en måde der giver mening. Sådan et lille dobbeltliv er i øvrigt ikke helt så nemt, som det lyder. Der er mange praktiske ting, der skal på plads, med praktiske ting, der skal fragtes frem og tilbage og en lille webshop, der også har et varelager. Men som jeg har sagt flere gange før, så er mine problemer her i krisen minimale, sammenlignet med, hvad mange andre går igennem. Så jeg vil slet ikke klage.

Noget helt andet, som weekenden også byder på, er min fødselsdag. Det plejer som sådan ikke at gå så vildt for sig, men i år bliver den vist exceptionel rolig. Men altså, når dronningen kan overleve sådan en omgang, så kan jeg nok også. Jeg forlanger heller ikke mere end solskin og hvidvin i haven og der skulle vist være gode forudsætninger for begge dele 😉

Kan I have en skøn fredag derude 🖤

Linen kollektion fra Arket

Linen kollektion fra Arket

Linen kollektion fra Arket

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments