ER DET BARE MIG, ELLER

ER DET BARE MIG, ELLER 1

• Går I også rundt med troen om, at alle andre(s) flotte selfies er taget på et splitsekund i en heeeeelt tilfældig situation? Mens jeres tog godt og vel en time og tog alt pladsen på jeres telefon? I skulle have set min kamerarulle efter ovenstående skud.

• Har jeres daglige højdepunkt, de seneste 5 uger, også været de daglige måltider og i det hele taget hele processen omkring dem. Alt fra beslutningen til, til processen og til indtagelsen?

• Føles det det bare lidt mere okay at drikke vin hver dag, fordi alt er mærkeligt og det er undskyldning nok i sig selv?

• Kan I heller ikke sove når der er fuldmåne? I så fald, så fortæl mig lige hvorfor 🖤

• Har I også set Unorthodox på Netflix? Og har I det også sådan her over den? Damn.thats.good og går direkte i hjertet og bliver siddende i tankerne.

• Har I også hårvækst et eller andet sted på kroppen, som virkelig trænger til en tur? Selv nåede jeg lige at blive klippet inden verden lukkede ned, men jeg kan næsten ikke holde ud og kigge på mine bryn længere. De har aldrig trængt mere til en kærlig hånd og jeg holder dagligt øje med, hvornår The Powder Room begynder at snakke om at åbne op igen.

• Er I også ved at løbe tør for samtaleemner?

• Reklamelink: Har ARKET lavet verdens fineste forårskjole? Jeg har haft den i tankerne lige siden jeg lavede ugens webshop-favoritter.

• Er I også blevet ramt af en ustyrlig lyst til at lave om i jeres hjem? Jeg mistænker kombinationen af forår og ualmindelig meget hjemmetid.

• Er rejslysten pludselig 10-doblet nu hvor man ikke kan og nok heller ikke kommer til det i lang lang tid?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments