DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND

Så nåede vi dag 13597 (eller noget) i corona-tilværelsen og den nye hverdag, som vi alle, på den ene eller anden måde, lever i nu, ser desværre ud til at fortsætte i lang lang tid. Det kan vi desværre ikke gøre noget som helst ved. Vi kan kun stå sammen, hjælpe hinanden og støtte hinanden.

Ensomheden og savnet til alt det der var, vokser hos mange af os og dagene kan føles lange og trivielle. Personligt er holder jeg meget af at få et indblik i, hvordan andre håndterer hele det her cirkus og derfor har jeg indført en lille ny og (forhåbentlig) midlertidig føljeton, her på bloggis. Dagbog fra corona-krisen, hedder den og går i al sin enkelthed ud på, at jeg har spurgt en række inspirerende kvinder fra mit netværk, om de vil dele en lille dagbog, fra en helt almindelig dag i den nye hverdag. Tidligere  kunne I møde Trine, der balancerer i livet som selvstændig og mor til tre og Terese, der er en ægte girl boss, som normalt løber fra den ene spændende begivenhed til den anden.


I dag skal i møde Rose. Rose er også en af dem, jeg har kendt i en lang årrække. Da vi mødte hinanden arbejdede hun på et stort PR Bureau mens hun også delte ud af hverdagen og gode formulerings-evner på sin blog. Jeg har i øvrigt ikke talt på, hvor mange gange jeg har bedt hende om at åbne den op igen #stillwaiting.

I dag har hun skiftet PR-jobbet ud med en stilling hos magasinet ELLE så der er heldigvis stadig mulighed for at få glæde af hendes (ofte humoristiske) skriverier. Før corona rejste hun verden rundt til modeuger og på diverse presseture. Nu arbejder hun, som de fleste af os andre, hjemmefra og ELLE-redaktionen er skiftet ud med lejligheden på Østerbro.

Velkommen til en helt almindelig dag i Roses nye hverdag 🖤

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 1

06.58

Søvn er ikke en mangelvare i øjeblikket, og jeg vågner to minutter før vækkeuret ringer kl. 7. Fagre nye verden for et inkarneret B-menneske. Har sat alarmen til kl. 7.00 hver dag i hverdagene, så jeg skaber noget, der ligner en almindelig rutine.

07.12

… det skal jo heller ikke blive for frelst, så jeg snoozer i hvert fald 12 minutter. Derefter laver jeg en kop kaffe eller kogende vand med citron, hvis jeg er i et sundt humør, og tager det med ind i sengen og tjekker hvad der sker i verden. Eller, det vil sige jeg sender snaps og godmorgen-beskeder på insta…

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 2

08.00

Jeg har indført en regel om, at jeg skal lave noget aktivt hver morgen inden jeg går i gang med dagens arbejde. Det bliver enten til en (kort) løbetur på Langelinje, hvor jeg bor, og ned til Havfruen og sige ’God morgen’ til hende (vi single-piger må jo holde sammen, ikke?) eller også laver jeg et cirkeltræningsprogram på stuegulvet. Har været nede i mit træningscenter og låne håndvægte, så jeg har lidt at lege med. 

09.00

Jeg ’møder ind’ hver morgen kl. 09.00 – præcis som hvis der ikke var corona-krise. Arbejdsdagen starter altid med kaffe og lidt morgenmad. Det første jeg gør, ud over at drikke kaffen, forstås, er at klare indbakken og åbne Teams, så jeg kan tjekke ind med de andre fra redaktionen om dagens opgaver. Et par gange om ugen holder vi redaktionsmøde over videochat. Jeg er overrasket over, hvor meget vi får produceret selvom vi sidder hver for sig, og er bundet til hver vores hjem. Men jeg saaaavner mine kollegaer.

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 3

09.36 – 11.14

… mere kaffe tak!

 

12.00

Omkring kl. 12 er det tid til at komme ud og få rørt sig lidt. Jeg smider som regel en podcast i ørerne (er en sucker for Astropod og Her Går Det Godt – Corona-special). Et afsnit på en times tid passer perfekt med en gåtur fra Langelinje til Esplanaden, Kastellet rundt og retur. Jeg prøver (med særligt tryk på ’prøver’), at gå 10.000 skridt hver dag, og jeg startede fremragende ud i krisens første tre uger, men kombinationen af en nylig funden løbeglæde (for en, der aldrig så meget som er løbet efter hjemisbilen) og løb hver morgen med ihærdige 10.000 skridt hver dag (når man plejer at gå maks 2.000) har resulteret i en meget hævet og nu blålig ankel. Så den passer jeg lidt på i denne uge, inden jeg forhåbentligt kan genoptage de gode vaner. I stedet cykler jeg eller står på rulleskøjter – seriøst, dét kan noget!

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 4

13.00

Efter middags-aktiviteterne er det tilbage til arbejdet. Jeg tager lidt længere pauser midt på dagen, end den vanlige halve time, der er afsat under normale omstændigheder. Men det går overraskende lige op, for sagen er den, at jeg arbejder meget mere effektivt fra hjemmekontoret, end jeg gør på redaktionen, hvor en almindelig arbejdsdag typisk er en fragmenteret satan, hvor jeg sjældent kan fordybe mig, og ofte er ude til møder, til presseevents, fotskydninger, interviews, interne workshops eller snakker over skærmen med mine kollegaer (My God, I miss it!). Jeg napper som regel min frokost on-the-side, mens jeg arbejder, selvom alle siger, at det er et kæmpe no-no, men jeg giver meget lidt for den slags mindfulness. Og jeg drikker altid Cola Zero til. Undskyld mor.

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 5

15.14

… er det tid til en lille lur? Jeg har aaaaaldrig sovet midt på dagen før, men nogle dage kan jeg simpelthen ikke dy mig. Det er dog lidt som et spil russisk roulette, for jeg ved aldrig om det bliver 15 minutter eller 3 timer. Jeg tager chancen.

15.32

Det var heldigvis en af de korte. Tilbage til arbejdet.

17.00

Ok, lidt ’mindful’ er jeg trods alt – selvom jeg pure nægter at tage dét ord i min mund, men jeg prøver uanset at være meget bevidst om at skille ’arbejdstid’ fra ’fritid’, hvilket godt kan være et ret flydende begreb, når man arbejder samme sted som man bor… Men, jeg slutter dagen med at klappe computeren i, og pakke kontoret ned, så det ikke står fremme. Væk med det.

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 6

19.00

Jeg ved faktisk ikke hvad jeg laver, når jeg slutter med at arbejde, men på mirakuløs vis går tiden… Omkring kl. 19.00 hver aften er jeg klar til dagens power-yoga/pilates ’sesh’. Jeg er fuldkommen afhængig af træning, og er vant til at træne hver eneste dag og JEG SAVNER DET. Er måske det mest loyale og flittige medlem i Powerhouse (reformer-studie). Jeg er (heldigvis) uddannet yogainstruktør, og drømmer lidt om at åbne mit eget cool studie en dag, så jeg bruger en times tid hver aften på at kravle rundt på min yogamåtte, der ligger fast udslået på stuegulvet i øjeblikket. Jeg øver mig i alle de stillinger, som jeg gerne vil være svinsk overlegen til, og laver programmer, der kan få store, pumpede mænd til at græde af udmattelse. Igen, meget lidt ’mindfulnes’ og meget mere power! Jeg skruer min radiator op på fuldt blus, slukker alt lyset i lejligheden og tænder en masse stearinlys, og laver hurtige og benhårde yoga-inspirerede flow øvelser til rapmusik i semi-mørke. Det er sjovt og mega hårdt.

20.00

Time to shower. Tror ikke det behøver nærmere introduktion, haha.

20.30

Jeg er kørt træt i Netflix (lige på nær Tiger King, som jeg har slugt!) og er i stedet gået i gang med at læse nogle af alle de bøger, jeg har haft planer om at læse ’til sommer’ i et lille årti… Lige nu læser jeg Stormfulde Højder af Emily Brontë.

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: ROSE MARIA BOELSMAND 7

 

22.00

Jeg er ufatteligt meget på Insta i øjeblikket. Ikke kun om aftenen, men hele dagen, og særligt lige inden sengetid. Hvad gjorde vi før vi kunne sende memes i DM på insta?

Et sted mellem 22.30 og 23.00

  laver jeg min aftenrutine med sera, cremer og hvad-der-nu-ellers-skal-til (er jeg den eneste, der har fået psykopat pæn hud de sidste 3 uger uden makeup?!), børster tænder, (*tjekker insta en sidste gang*) og slukker lyset. Hello, another eight hours’ sleep! 

Hvis I gerne vil se mere til Rose, så kan I naturligvis finde hende på Instagram 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments