DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK

Det er blevet tid til det næste afsnit i bloggens nye følgeton, som er en af de ting, der er opstået her i corana-cirkuset. Det er naturligvis “Dagbog fra corona-krisen” som ganske enkelt går ud på, at jeg har spurgt en række inspirerende kvinder i mit netværk, om de vil dele en lille dagbog fra deres nye hverdag. Altså hvordan en helt almindelig hverdag pludselig ser ud. I sidste uge kunne i møde Trine, der jonglerer mellem livet som mor til tre og som selvstændig forretningskvinde.


I dag har jeg givet ordet til Terese. En af de sejeste og mest inspirerende kvinder, jeg kender. Hun har været en del af mit netværk siden bloggens start. Ført som en fellow-blogger og senere som partner i diverse samarbejder. Sammen med sin bff og ligeså inspirerende kvinde, Christina, stiftede hun Impression PR for 6 år siden. Et PR Bureau, der specialiserer sig inden for Beauty og lifestyle. Jeg kan stadig tabe kæben, når jeg tænker på hvor langt de er kommet på relativt få år. Fra at starte i et lille lokale med relativt få kunder, styrer de i dag et stort showroom midt i København og repræsenterer store brands som Niva, Maria Nila og Ideal Of Sweden.

Ved siden af Bureauet står Terese også bag Busigirl. Et online community, der har til mål at samle og inspirere unge, ambitiøse kvinder. Det indebærer bl.a en podcast, artikler og et mind akademi. Derudover er hun også parter i Copenhagen Rosè Festival og en af hjernerne bag bogen Thank you for Rosè. Need I say more? Vi har at gøre med en ægte power-kvinde!

Det siger sig selv, at Terese også har fået vendt op og ned på sin hverdag, med et job, der indebærer eget kontor med medarbejdere, kundemøder, events og andre sociale ting. Jeg spurgte om hun ville dele ud af en helt almindelig dag i den nye hverdag og det ville hun heldigvis gerne 🖤

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 1

7.20

Min alarm er sat til 7.30 mandag til fredag, men mit indre ur vækker mig altid lidt før. Jeg elsker det, da jeg synes, at man får den bedste start på dagen når man vågner af sig selv, frisk og veludhvilet.

7.45

For at få den bedste start på min dag koger jeg en kop vand og presser en halv citron i. Hvis jeg er ekstra god tilføjer jeg også lidt æble cider eddike. Det skulle være godt for kroppen og giver om ikke andet et kæmpe vitamin boost. Jeg prøver virkelig at bruge den her lockdown til at følge den rutine jeg har det allerbedst med, for så kan jeg i det mindste bruge de mange timer hjemme på at pleje krop og sind, hvilket kan være svært til tider i min branche, hvor der er events næsten hver eneste uge.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 2

8.00

Jeg går en lang tur med min hund, Milla. Vi bor på Østerbro, lige ved Fælledparken og med disse smukke forårsdage føler jeg mig heldig over at vi kan gå rundt derovre og ikke har udgangsforbud som bl.a. Italien og Spanien. Jeg lader Milla løbe frit hvis der ikke er andre omkring, og sender en lille tanke til universet om at verden snart gerne må vende tilbage til gode tider.

9.00

Hjemme igen fikser jeg min morgenmad, en kop kaffe og åbner op for computeren. Jeg er heldig at jeg kan arbejde hjemme i denne tid, og vi knokler hårdt for at omstille os, så vi ikke går glip af omtale til vores kunder, nu hvor showroomet er lukket grundet lockdown. Heldigvis går det rigtig godt, vi holder blandt andet virtuelle tours og viser nyheder frem over Skype og Zoom. Som iværksætter kræver en krise som denne virkelig at man omstiller sig hurtigt, og finder på nye veje.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 3

12.00

Jeg tager dagens første pause og får trænet og spist frokost inden jeg vender tilbage til arbejdet.

13.00

Vi har netop sendt nogle fine nyheder ud fra The Body Shop med de skønneste citrontræer, og der er fantastisk respons på de sociale medier. Det er som om at det var et skud kærlighed og energi mange havde brug for netop på dette tidspunkt, dejligt at se!
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 4

14.00

Jeg arbejder videre på en spændende ny kampagne for vores kunde NIVEA og glæder mig over at repræsentere så mange lækre brands med fantastiske værdier. Bl.a. har Beiersdorf som er det firma, der ejer NIVEA, sat gang i en kæmpe produktion af håndsprit i hhv. Tyskland og Spanien, og vil forsyne hospitaler med 500 tons medicinsk håndsprit i den kommende tid, det gør mig stolt!

16.00

Vejret er fantastisk smukt, og jeg vælger at lukke ned lidt tidligere end normalt for at mødes med min partner in crime Christina og min søster Betina til en gåtur (med afstand) på Charlottenlund Fort. Vi går i knap to timer, tager nogle dybe indåndinger og får også udforsket skoven og området omkring Charlottenlund Slot.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 5

19.00

Tid til middag, og jeg skal have favoritten, laksebøf fra fiskehandleren i Meny (den bedste hvis du spørger mig) med grønne asparges og brune ris til.

20.00

Det går op for mig at jeg har fire bananer, der er ved at blive kedelige, så jeg laver et bananbrød af den nemmeste opskrift fundet hos @thev_movement på Instagram. Mens det er i ovnen ser jeg nyheder. Jeg prøver at holde mig til at se nyheder en gang om dagen i denne tid, plus pressemøder. Hvis jeg har det kørende i baggrunden eller tjekker ind flere gange dagligt kan jeg mærke det påvirker mit humør for meget.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 6

21.00

Jeg spiser et stykke bananbrød (yum!) og får lavet lidt mere arbejde, bl.a. på vores online univers Busigirl.dk og dertilhørende podcast som jeg er vært på. 5. sæson er netop startet, og jeg havde glædet mig til endnu en sæson fyldt med seje gæster, men grundet det pludselige lockdown bliver jeg testet i at lave afsnit alene, det er nu også meget hyggeligt, men jeg savner mine gæster.

22.00

Jeg går en sidste tur med Milla i mørket og gør mig derefter klar til natten med min aftenrutine som inkluderer diverse produkter. Jeg slutter dagen af med at læse lidt. Jeg prøver at blive bedre til at læse bøger, det er et af mine nytårsforsæt, og jeg er netop startet på bogen Little Fires Everywhere af Celeste Ng. Det er min veninde der har valgt den, vi er tre veninder der har startet en virtuel bogklub og hver måned skiftes vi til at vælge en bog. Det er hyggeligt at vide at vi er i gang med samme bog. Jeg er generelt kæmpe fan af virtuelle aftaler og har gjort mig i dem længe før Corona tvang os alle til det, så jeg føler det egentlig meget naturligt, men glæder mig også meget til at kunne mødes med mine veninder og familie IRL og drikke et godt glas vin sammen igen!

23.30

Tid til skønhedssøvn, godnat og tak for en god og produktiv dag. Inden jeg falder i søvn tænker jeg på den tur jeg skulle have været på til USA om en uge for at møde min gudsøn for første gang. Jeg tænker også på min bedste veninde og hendes forlovede, som har måtte udskyde deres bryllup af frygt for at familie fra udlandet ikke kan komme frem, og på de mange mennesker verden over der kæmper med økonomien og vigtigst af alt helbredet i denne tid. Må verden snart vende tilbage til det vi kender igen.❤️
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TERESE ASK 7
I kan se meget mere til Terese henne på Instagram og følge med i hendes inspirerende Busigirl-univers.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments