DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND

Nye tider – nye tiltag 🖤

Som jeg efterhånden har nævnt en del gange herinde, så har jeg haft lidt svært ved at finde en balance mellem den nuværende situation i verden og at opretholde en normal rytme herinde. Mine tanker har været på alt andet end små hverdagting og pænt tøj og det har også afspejlet sig i det indhold, der har været her på domænet.

Jeg kan dog mærke, at jeg efterhånden er ved at finde tilbage til noget, der føles lidt normalt og lysten til at dele andet end mine tanker om situationen er ved at komme tilbage. Når det så er sagt, så synes jeg bestemt ikke at vi skal lægge skjul på, at vi står i en helt vanvittig situation og at langt de fleste af os, har fået vendt op og ned på vores hverdag. Alt er pludselig forandret og fremtiden er usikker og til tider skræmende.

Men nye tider medfører ofte nye idèer og i dag kan jeg præsentere en af mine. Jeg har selv nydt at kunne følge med i andres nye hverdag på de forskellige sociale kanaler og har også kunne bruge det som inspiration til min egen.

Derfor har jeg spurgt en række seje kvinder, om de ikke kunne tænke sig at dele en lille dagbog fra deres nye hverdag og dem får I præsenteret over den kommende tid.

TRINES BLEND

I dag skal I møde den første i rækken, nemlig Trine. Måske de fleste af jer kender hende måske, som Trines blend. Hun er både aktiv på sin blog og Instagram, hvor hun dagligt deler ud af sin farverige stil, smukke boligindretning og livet med tre (søde) børn. Trine bor, ligesom jeg selv, på Nørrebro og hvis man elsker indhold, der både er ærligt, pænt, hyggeligt og inspirerende, så kan jeg kun anbefale at følge med hos hende. Til at starte med, kan I se hvordan en helt almindelig dag i den nye hverdag ser ud for hende 🖤

DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND 1

 6.45

Bliver jeg vækket af Kalles lille stemme, der kalder på mig. Jeg henter ham med ind i min seng, hvor vi putter indtil de to store vågner. Vi hygger alle fire lidt, inden jeg står op og laver morgenmad.

8.30

Jeg gør lidt ekstra ud af hverdagsmorgenmaden, mens skolerne er lukkede og vi er hjemme hele tiden. Jeg har lavet dej i går aftes (I ved sådan en pakke, hvor man bare skal tilsætte gær). Laver bollerne med min lille køkkenhjælper Kalle og får dem i ovnen. Vi har alle sammen noget med røræg for tiden, så det laver jeg også. Vi sidder og taler om, hvad de store skal lave i hjemmeskolen i dag. Vi aftaler halvanden time koncentreret arbejde som minimum.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND 2

10-11.30

Hjemmeskole, hvor jeg er læreren. Alfred går i 3. klasse og Selma går i 1. klasse. Er det bare mig, eller skal matematik være så svær allerede i 3.? Gisp altså. Godt han er så god (bedre end mig) til det. Samtidig med hjemmeskolen, så skal Kalle på fire år underholdes. Han er lidt med med bordet med noget krea, inden han hopper ned på gulvet og leger med superhelte. Jeg forsøger at arbejde lidt, men giver ret hurtigt op.

11.30-13

Vi går ned i vores fantastiske baggård, hvor solen jo heldigvis skinner i de her dage. Vi spiser frokost dernede og ungerne løber på løbehjul. Vi tager også lige en lille tur ud i gaderne omkring vores blok. Bare for at blive luftet lidt igennem, og for at bevæge os lidt. Jeg får snack’et lidt rigeligt i de her hjemmedage og slet ikke bevæget mig som jeg plejer.

13-14.30

Vi går op og laver noget kreahygge, mens jeg rydder lidt op – igen forsøger jeg at arbejde. Sådan så jeg ikke har for meget, når børnene sover. Det bliver til en smule. Vi får sået karse, som jeg længe har lovet vi skal. Super hyggeligt at gøre sammen.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND 3
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND 4

14.30-16.30

Alle holder pause. Leg, skærmer den, tømmer opper og ordner lidt igen på mailen. Når klokken bliver 16, så undres jeg over at dagen alligevel gik rimelig hurtigt, selvom vi er hjemme og ingenting rigtig skal. Jeg er alene med børnene og kan godt mærke, at jeg godt kunne bruge en anden voksen at tale med i hjemmet, men det går faktisk super fint alligevel og jeg overraskes over, hvordan børnene bare indfinder sig i deres nye hjemme hverdag uden skole, venner og fritidsaktiviteter. Jeg tror faktisk mest af alt, at vi nyder tiden sammen uden særlig mange forstyrrelser.

16.30-17

Som hver dag tænker jeg, mens jeg åbner køleskabet “hvad skal jeg dog finde på af mad”. Vi har været lidt slemme til at bestille take away, men jeg har det også godt med at støtte de små lokale spisesteder i de her dage. Jeg har dog handlet ind og jeg laver pitabrød med falafel og grønt. Sam altid er et hit herhjemme.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND 5
Kalle har tegnet corona

17-18

Vi spiser tidligt (hej børnefamilie). Efter maden er der igen lidt leg i stuen, mens jeg igen igen rydder op. En del af børnenes hjemmeskole er også at de dagligt for set Ultra Nyt, så det ser vi sammen, mens vi taler lidt om hvad der sker i forhold til Corona. De store forstår det jo godt, langt hen af vejen og har en del spørgsmål.

19-20

Jeg læser en fælles godnathistorie for børnene og får puttet dem hver især.

20:00

Jeg falder om i sofaen og kigger på min Mac, fordi jeg virkelig burde arbejde i hvert fald i to timer. Åh! Jeg slukker lidt brande på min e-mail, tjekker Instagram og zapper lidt. Jeg er så taknemmelig for, at jeg er selvstændig med det arbejde jeg har, hvor jeg kan gøre langt det meste online. Men samtidig er jeg også bange for, hvad det her bringer i fremtiden. Bange for hvad det kommer til at betyde for min forretning. Vil der være budgetter til at betale sådan nogle som mig, for at lave reklame, når verden lukker op igen?

21.30

Jeg gør mig natteklar, men det er som om jeg virkelig har brug for alenetiden lige nu, så selvom jeg går i seng, så ligger jeg længe og ser en faktisk ikke særlig god dokumentar på Netflix. Tiger King hedder den. Lige spændende nok til at jeg fik den færdiggjort. Tænker den hører under true crime, hvis man er til den slags.

23.45

Jeg slukker og falder hurtigt i søvn, vel vidende at det hele starter forfra i morgen.
Sådan ser en helt almindelig dag ud, mens Danmark er lukket ned og jeg har børnene. De dage jeg ikke har dem, ser helt anderledes ud. Der arbejder jeg rigtig meget og får gået nogle længere ture. Og så får jeg også talt endnu mere i telefon med mine veninder og med min familie.
DAGBOG FRA CORONA-KRISEN: TRINES BLEND 6
Hvis I gerne vil se mere til Trine, så kan I følge med på hendes blog og Instagram, selvfølgelig
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments