SMÅ TING AT SKRIVE OM #6

For snart et år siden, tog jeg hul på en ny føljeton herinde; Små ting at skrive omOg i dag, er det bleve tid til endnu et afsnit.

Det er en føljeton, der er bygget op omkring en ret genial bog, som mine vinder forærede mig i fødselsdagsgave sidste år. En lille bitte bog, med 642 ting at skrive om*. Det kan være alt mellem himmel og jord og de fleste af tingene er bare bitte små spørgsmål, som alle kan komme med et svar til. Tanken bag at forære mig netop den bog var, at jeg havde givet udtryk for, at jeg til tider bliver ramt af en (helt naturlig) skriveblokade herinde. Den her lille fætter vil være det perfekte værktøj til de dage, hvor fantasien ikke er største og hvor idèerne ikke vælter ud.

I det første afsnit kom jeg omkring noget med at knuse hjerte, kys og andre småting og i det næste fik jeg bl.a lov til at skrive den første sætning i min Nekrolog. I dag er jeg klar med en ny omgang og hvilke emner jeg berører, kan I læse herunder! Og ligesom de sidste par gange, vil jeg ELSKE hvis I også kom med jeres svar i kommentarfeltet 🖤

SMÅ TING AT SKRIVE OM #6 1

Beskriv det mest grusomme, du nogensinde har set eller oplevet

Jeg husker stadig dagen, hvor min mormor gik bort som en af de værste – også selvom jeg kun var 7 år gammel. Derudover har noget af det mest smertefulde været at se mennesker tæt på mig, gå gennem stor sorg og ualmindelig hårde perioder. Jeg glemmer heller aldrig den dag i starten af 90erne, hvor jeg fik min finger i klemme i en dør, så den faldt af og kun hang i huden (sorry for over sharing). heldigvis er det ved at være så mange år siden, at det ikke længere står helt klart i mine erindringer.

At se og opleve børn i fattige dele af verden sulte og vokse op i fattigdom, vænner jeg mig heller aldrig til og det eneste gode der er kommet ud af de syn, er at de har mindet mig om hvor heldigt en plet jeg er født på.

Så var der selvfølgelig også dengang på Bali, hvor jeg rejste alene og pludselig faldt i et hul, slog hul i hovedet, blev badet i mit eget blod (sorry igen) og endte på en skadestue et sted i junglen, hvor jeg blev syet.

Tænk på dit ældste venskab. Beskriv hvad du kunne gøre, for at ødelægge det på fem minutter

Det må være min barndomsveninde. I ved, hende man har gjort alt med i de unge år. Den første fest, den første cigaret, den første gang man blev stang stiv osv. Vi har stadig et stærkt venskab og ses ofte, selvom vi ikke bor tæt på hinanden længere. Jeg tvivler på, at der er noget, der kunne ødelægge det, for så var det nok sket. Vi har været igennem en del udfordringer gennem årene.

Det vil nok være den klassiske med at stjæle en ekskæreste eller noget i den dur. Men ved nærmere eftertanke, så havde hun faktisk været kærester med ham, der blev min første rigtige kæreste og det klarede vi uden problemer.

Tænk på en stor fejltagelse du har begået og beskriv hvordan du har kunne gjort det anderdeles

I 2007 begyndte jeg på Multimediedesigner-uddannelsen, men droppede ud efter to semestre. Jeg ville hellere på universitet. Med tiden har jeg virkelig fortrudt den beslutning. Især fordi jeg kunne være blevet så meget bedre til det tekniske og kreative, hvis jeg have holdt i og fordi jeg, ærligt talt, ikke er en uni-type. Jeg har aldrig brudt mig om måden man arbejder på, på de humanistiske fag. Alt handler om problemstillinger og argumentation. Jeg kan bedre li’ at få en håndgribelig opgave, som skal løses.

Jeg skulle have taget de sidste to semestre som Multimediedesigner og kastet mig ud på arbejdsmarkedet som meget ung. Men det er selvfølgelig nemt at sidde og sige nu.

Og så var der også et rigtig dårligt forhold, som skulle være stoppet lang tid før det gjorde. Men det er en anden historie.

Find et billede af dig selv som lille og beskriv øjeblikket fra dit barndomssind

SMÅ TING AT SKRIVE OM #6 2

Min daddy og jeg i 89(ish) hjemme i min farmors hus i Hvidovre. Jeg elsker det her billede og det gør jeg lige præcis, fordi jeg næsten kan genkende de følelser jeg havde, når jeg kigger på det. Jeg var en (og er) en ægte fars pige og min far var en rigtig legefar. Derfor er jeg sikker på, at jeg i det øjeblik har følt en god blanding af tryghed og god underholdning.

Tænk på din dag indtil nu (også selvom det er tidlig morgen). Hvad har været højdepunktet?

I skrivende stund er klokken 8.30 og jeg har faktisk kun været vågen i godt op vel en halv time. I dag sov jeg, til jeg vågende af mig selv klokken lidt i 8. Kæmpe luksus at kunne det engang imellem og indtil nu, har det uden tvivl været højdepunktet. Jeg håber selvfølgelig, at dagen byder på flere 🙂

Hvad har været lavpunktet?

At stå op til nyhederne om, at det stadig går den helt forkerte vej med coronavirussen. Det gør mig faktisk en anelse bange og bekymret.

SMÅ TING AT SKRIVE OM #6 3

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments