SMÅ TING AT SKRIVE OM #2

I sidste uge tog jeg hul på bloggens helt nye føljeton Små ting at skrive omOg i dag, er det bleve tid til næste afsnit.

Det er en føljeton, som er bygget op omkring en ret genial bog, som mine vinder forærede mig i fødselsdagsgave i sidste måned.  En lille bitte bog, med 642 ting at skrive om. Det kan være alt mellem himmel og jord og de fleste af tingene er bare bitte små spørgsmål, som alle kan komme med et svar til. Tanken bag at forære mig netop den bog var, at jeg havde givet udtryk for, at jeg til tider bliver ramt af en (helt naturlig) skriveblokade herinde. Den her lille fætter vil være det perfekte værktøj til de dage, hvor fantasien ikke er største og hvor idèerne ikke vælter ud.

I sidste uge kom jeg omkring noget med at knuse hjerte, kys og andre småting og i dag har jeg besvaret de næste 8 spørgsmål i rækken. Hvilke emner de berører, kan I læse herunder! Og ligesom i sidste uge, vil jeg ELSKE hvis I også kom med jeres svar i kommentarfeltet 🖤

SMÅ TING AT SKRIVE OM #2 1

Skriv den første sætning fra faktaboksen i en artikel, som et mandemagasin vil bringe om dig

Pigen, der som barn kun legede med biler og som brugte de fleste af de tidlige teenageår, endte med at få en karriere, der i mange tilfælde, berører mode, skønhed og andre kvindedominerede emner.

Skriv den første sætning fra faktaboksen i en artikel, som et kvindemagasin vil skrive om dig

Havde vi spurgt hende for 10 år siden, hvordan hendes liv ville se ud, når hun var i starten af 30’erne, havde hun ikke svaret i noget i nærheden af, hvordan det rent faktisk ser ud nu.

Skriv den første sætning fra din nekrolog

Hun drømte, hun sejrede, hun tabte, hun grinte, hun græd, men holdt altid hovedet højt.

Du er til en fin middag i Kazakhstan, hvor du endda er dagens æresgæst. Du får serveret fåreøjne og afviser respektfuldt. I steder får du serveret fåretunge. Hvilken undskyldning bruger du denne gang?

Jeg er vegetar! (det er ikke sjældent, at jeg står i lignende situationer og jeg smider ofte vegetarkortet, selvom jeg rent faktisk ikke er det. Der er bare enormt meget kød, jeg ikke bryder mig om.

Personen du sidder overfor eller er tættest på – hvad drømte han eller hun om i nat?

Sidder i skrivende stund i et DSB-tog og overfor mig sidder en kvinde – en helt almindelig kvinde. Også ret pæn og så har hun en kjole på fra COS, som blev solgt i butikken dengang jeg arbejdede der. Mit bedste bud er, at hun er skolelærer. Hun har også børn, for jeg kan se nogle børnetegninger stikke op fra hendes taske.

Men det er bare mit bud – I virkeligheden er hun måske PET-agent og børnetegningerne er måske lavet af hendes nevøer. Hvem ved. Jeg tror at hun drømte om en sommerferie på Mallorca i nat. Sådan en kan vi vel alle trænge til, uanset om vi er PET-agenter eller skolelærere.

Du har en pistol for panden og din gerningsmand forklarer, at du har 10 sekunder til at overbevise ham/hende om ikke at skyde dig. Hvad siger du?

Verden har brug for kvinder, der siger deres mening og tager nogle (til tider) skøre beslutninger.

Tweet the story of your life (den lød bedre på engelsk)

Nothing turned out, the way I expected it to.

Tweet your day, so far?

“im coming home, im coming home, tell the world that im coming home” (sidder stadig i DSB-toget på vej mod Fyn og klokken er lige præcis 10:33)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments