FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag kære jer 🖤

Jeg håber at I har haft en skøn uge og at I er kommet godt ind i hverdagen igen?

Det der med hverdag har jeg lige udskudt lidt og som I nok har set her og der, så befinder jeg mig i Thailand under østens varme sol, omgivet af palmer og menuen består primært af friske fugter, kokosnødder og Pad Thai. Vi befinder os i Phuket, så vi er selvfølgelig også omgivet af andre turister. Primært russere. Det kunne jeg skrive meget mere om, men i frygt for at få en af Putins spioner på nakken, lader jeg resten være oppe til fantasien.

Der er ikke noget vildt og fancy over den her rejse og jeg forventer ikke at opleve nye dele af verden. Jeg er afsted med en af mine gode veninder og vi mødte ganske enkelt et tilbud, som vi ikke kunne modstå.

Så ja, hvad min weekend skal bruges på, kan I næsten selv gætte. Det bliver nok noget med strand, pool, thai-mad og den slags. Måske også et besøg på det lokale marked og så holder vi os nok heller ikke tilbage, hvis vi finder en god bar. Men hey, hvis I sidder derude med et par gode tips til Phuket, så må I selvfølgelig gerne skrive til mig 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Direkte billede fra en varm formiddag i Thailand


Har I sjove ting på weekendprogrammet? Skal I restituere efter årets første uge? Til fødselsdag? Barnedåb? En tur i bio? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på.

Det er en god dag, for alle mine fellow-pop-fans. Selena Gomez har endelig smidt sit nye album, rare, på gaden og at dømme ud fra den første gennemlytning, kunne det godt gå hen og blive mit forårssoundtrack.

Mangler I en god serie, så kan jeg på det aller varmeste anbefale den nye Messiah på Netflix. Den er ret vild og formår faktisk at kombinere nutidens store konflikter med spændende CIA-opgaver, religion og mellemøstens historie.

Lige nu er der 20% på alle kjoler henne hos Month of May med koden “HAPPYNEWYEAR20” og selvom vejret ikke ligefrem står i forårets tegn endnu, så kan det tids nok komme!

I kan også læse en lille liste med 59 tegn på, at du ikke er så original som du tror. Jeg fik i hvert fald lige bekræftet, at jeg er meget meget almindelig. Nummer 4, 5, 8 og 59 i hvert fald!

RIGTIG GOD WEEKEND 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments