10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1

● Justin Biebers nye single er totalt cheesy, lyserød, poppet og alt muligt andet, men jeg er vild med den og har haft den på hjernen siden den dag den udkom #yummy

● Mon nogen holder hånden over mig? I det sekund, jeg forlod Mellemøsten i sidste uge, begyndte ragnarok og da jeg bestilte min rejse i sin tid, var jeg sekunder fra at beslutte mig for at blive et stykke ind i Januar. Jeg tror ærligt talt ikke, at jeg havde brudt mig om at være der, under den nuværende situation. Jeg synes i øvrigt, at Acie har skrevet et rigtig fint indlæg om alt det der sker derude og hvad det gør ved os.

● Hvornår bliver det mon min tur til at blive ramt af den der influenza, som alle omkring mig bærer rundt på? Jeg krydser alt hvad jeg har for at det først bliver efter min tur til Thailand.

● Shit.mit.hår.er.kort. Jeg blev klippet nytårsaftensdag i Beirut. Bare fordi jeg havde lyst. Jeg bad meget tydeligt om at få taget en tot hist og her. Men enten forstod i frisøren ikke hvad jeg sagde, eller også synes han noget helt andet. Pludselig var der i hvert fald taget 5 cm af længden. På den postitive siden, så er jeg faktisk gået hen og blevet ret glad for det og det får mange komplimenter. Måske det var skæbnen?

● Reklamelink: Mine drømme-støvler fra & Other Stories er endelig kommet Back in stock. Bare virkelig dårlig timing i forhold til mit januar-budget.

● Dagen er snart tiltaget med 20 minutter og hvis det ikke er optur at tænke på, så ved jeg ikke hvad det er.

● Jeg forstår altså ikke helt, hvordan så mange stadig ikke forstår funktionen med hashtags. Kan vi ikke godt blive enige om, at meningen er at kategorisere og samle en tekst og ikke fortælle at man #spisermiddagmedmor eller #glæder #sig #til #sommer.

● Hvorfor findes der ikke et ord eller en betegnelse for det vejr, hvor det er bare gråt og ikke regner, men hvor man alligvel blever gennemblødt, fordi det er så fugtigt.

● “Hej Thailand”. Yep, jeg er netop landet Pad Thailand, hvor jeg skal tilbringe den næste uge og jeg er så taknemmelig over at have mulighed for at tjekke ud af vinteren og januar.

● Shit – mine yndlings sneakers kommer i den sejeste farve lige om lidt og bliver helt sikkert udsolgt på nul komma fem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments