FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, kære jer 🖤

Endda årets første. Og så er det alligvel nok ikke en helt almindelig af slagsen, for mon ikke at mange af jer stadig har ferie og trækker den helt indtil på mandag med at vende tilbage til hverdagen? Så bliver det vist også en ægte mandags-agtig mandag, hva?

Men den kan vi jo tage til den tid. I skrivende stund er jeg på vej hjem fra et par skønne dage i Beirut, hvor jeg som sagt hoppede ind i det nye årti, omgivet af skønne mennesker og dans til den lyse morgen. Ja, på de kanter bliver det faktisk lyst om morgenen 😉

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Torsdag eftermiddag i Beirut iført skjorte fra ARKET og taske fra BY Far

Jeg glæder mig til at komme hjem og jeg er fyldt op på mange af mine deporter. Både på hummus-fronten og lykke-fronten. Det her sted gør noget godt for mig. Selvom jeg aldrig bliver vinter-fan, så er der et eller andet ved den her tid på året, som jeg virkelig godt kan li’. Jeg tror at det er den der følelse af, at man får lov til at starte på en frisk og vidsheden om, at man går en ny tid i møde. Og ikke mindst, at vi går lysere tider i møde.

I den kommende weekend har jeg været så fornuftig ikke at lave specielt mange planer. Hvis jeg skal være ærlig, så trænger jeg efterhånden også til lidt me-time og et par rolige dage. I morgen har jeg dog en strand til Loppemarked i Nørrebrohallen, sammen med min søster, så jeg skal lige hjem og pakke lidt. Ellers er der nok bare en hulens masse praktiske ting der skal klares. I midten af næste uge rejser jeg ud i verden igen, men det kan vi snakke mere om når vi nærmer os eller i min januar-liste, som jeg også disker op med snart.

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Jeg tænker, at det nok ikke er de helt store festligheder, der er på programmet. Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤


● Loppesæsonen har holdt pause i det meste af December men heldigvis startet den tidligt i år. Både lørdag og søndag går det løs i Nørrebrohallen og som sagt har jeg en stand i morgen, så hvis I ikke ved hvordan I skal tilbringe årets første weekend, kan jeg på det aller varmeste anbefale at kigge forbi.

● Det er højsæson på Netflix og diverse streamingtjenester, hvilket vi er mange, der er glade for. Jeg kunne nævne de første fem gode serier og film, men hvis jeg kun skal anbefale èn så er det den nye sæson af “You” eller “Du” som den bliver kaldt på dansk. Den første sæson var god og spændende, men den nye tager virkelig kegler, hvis I spørger mig.

● Hvis man er heldig at have Streaming-tjenesten “Xee” så kan man også se den nye og sidste sæson af 32 som efter min mening er en af de aller bedste inden for sin genre. Jeg venter i spænding på at afsnittene lander henne på Youtube, som de plejer.

● Reklamelink: Det store Januar-udsalg er over os og personligt har jeg været fornuftig i år og har ikke engang tjekket hvad der findes af gode fund derude. Eller jo, jeg var lige forbi en af mine svenske favoritter, for at se hvad der findes af gode sko-fund. Sørme om de helt perfekte og klassiske sorte flats var sat ned til en fin pris. Bare hvis nogle af jer står og mangler sådan et par.

● Hvis I trænger til lidt hurtig hyggelæsning, så smut forbi DR’s fine lille liste med 22 ting som 22 tilfældige unge mennesker lader ligge i 2019.

● Man kan selvfølgelig også være fornuftig og tjekke op på nogle af de nye love, der er trådt i kraft ved årsskiftet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments