FREDAGSHILSEN OG WEEKENDPLANER

Glædelig fredag, venner 🖤

Måske endda årets sidste “rigtige” fredag. Om en uge går de fleste nok på juleferie og så går vi ind i den periode, hvor glemmer alt om ugedage og hvor det bare hedder d. 22 December, lillejuleaften, juleaften og så alle de der dage imellem, som altid er lidt skøre. Eller er det bare mig, der har det sådan?

Men nok om juledagene, for dem skal vi jo nok komme til at høre mere om inden længe. I skrivende stund sidder jeg med en kop kaffe og har lige været ude på en lille løbetur i kulden og mørket. Her til formiddag har jeg et enkelt besøg hos et PR Bureau og derefter står den egentlig bare på arbejde på hjemmekontoret og i aften har jeg noget så skønt som familehygge på programmet. I morgen har skal jeg til min første julefrokost sammen med mine gymnasiepiger og derimellem står mine weekplaner bare på lidt hygge og afslapning. Egentlig en helt fin weekend, nu hvor jeg lige sætter ord på det.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDPLANER 1Reklamelink: Nyklippet hår og strik fra & Other Stories

I dag er det præcis 5 dage siden, at jeg kom hjem fra Sri Lanka og jeg må indrømme, at jeg var en anelse bange for hvad der ventede mig, da jeg landede i Kastrup mandag morgen. Jeg kan godt blive ramt lidt af den klassiske post-vacation-blues, når jeg rejser mod varmere himmelstrøg i vintermånederne.

Det har heldigvis slet ikke været tilfældet her og selvom jeg både har været en lille smule forkølet og lidt rundtosset på jetlag-måden, så har mit humør været tip top. Lige for tiden er jeg også udstyret med et enormt positivt sind og jeg er sikker på at det skyldes en kombination af mine sessions med Zuzan, som har fået mig til at tænke en masse positive tanker og det faktum, at det faktisk går ganske godt over hele linjen lige nu. I ved, det der med søjlerne.

Der er styr på min boligsituation, der er spændende arbejdsopgaver, godt gang i min lille webshop og der sker sjove ting og sager i det virkelige liv. Med mindre at hele skuden vender inden for de kommende uger, så har 2019 egentlig været et glimrende år. Men det kan vi snakker om på et andet tidspunkt.


Har I sjove planer for weekenden? Mon ikke et par stykker af jer også har en julefrokost eller to på programmet? Måske skal I ud og stå på skøjter, på julemarked, til fødselsdag, bryllup eller noget helt andet. Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på. 

● Har I, ligesom undertegnene, også lidt svært ved at finde hoved og hale i Brexit, det britiske valg og hvilke fremtidige konsekvenser begge dele vil føre med sig, så har DR netop disket op med et ret genialt og overskueligt overblik.

● Alle kjole-fans i nærheden af København, kunne tage et smut til Østerbro i morgen, når Month Of May holder Pop up-shop fra 10-12.

● Hvis nogen af jer er på udkig efter en unik julegave (måske til jer selv?) så er jeg sikker på at man kan finde den til FindersKeeper’s jule-edition.

● Lidt interessant læsning for alle musik-fans kunne måske være Soundvenues liste over årets 25 bedste albums. Er I enige i nummer 1? Det er jeg og kunne ikke have beskrevet det bedre selv.

● Mangler I en god film eller to, så er der altså godt gang i den henne på Netflix lige for tiden. Som jeg vist nok tidligere har nævnt, kan man langt om længe se “Call Me By Your Name” derhenne og det er og bliver min ultimative yndlingsfilm. Så er der også “A Marrige Story” som har fået så fine anmeldelser og som jeg selv håber at få klemt ind i weekendprogrammet.

● Måske en tur ud i de Københavnske gader og se dagens lucia optog – til vands vel og mærke. At dømme ud fra billederne, kunne det godt blive en smuk oplevelse.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments