SRI LANKA BOUND

SRI LANKA BOUND 1

Sjældent har en rejse til de varme lande føltes mere tiltrængt, end den gør lige nu. Væk fra Novembers evige mørke og alt for korte dage. I aften sætter jeg kursen mod Sri Lanka, hvor jeg skal tilbringe de næste 10 dage sammen med min mor. De fleste af jer husker måske, at jeg også besøgte landet tilbage i Februar og som jeg vist også har udtrykt et par gange, så blev jeg taget fuldstændig med storm. Af alle steder, jeg nogensinde har besøgt, er Sri Lanka det mest vidunderlige. Naturen, kulturen, befolkningen og deres evige venlighed, strandende, maden osv. Derfor føltes det også som et helt naturligt valg, da vi begyndte at snakke lidt om en November getaway.

Vi skal bo i byen Mirissa, som jeg også besøgte under min sidste rejse og så har vi booket det her hotel, som er placeret tæt på stranden og de evige palmer.

Som det næsten altid er, når jeg skal ud og rejse, har vi været ramt af lidt udfordringer med sygdom, men her på falderebet ser det ud til, at det hele flasker sig. Fingers crossed. Jeg har trukket den lidt med at tjekke ind i dag og fortælle at jeg tager afsted, i frygt for at jinxe noget. Men nu tager jeg chancen 😂

I skrivende stund er klokken 13.30 og jeg har stadig et regnskab der skal klares, en kuffert, der kun er halvt pakket, et køleskab der skal tømmes og alt det, der altid skal klares, når man tjekker ud af hverdagen i en længere periode. Derfor blev det også kun lige et hurtigt hej.

Jeg tjekker naturligvis ind igen, så snart muligheden byder sig og husk at I selvfølgelig altid kan følge med henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments