TIPS TIL NOVEMBERHYGGE OG TING TIL NOVEMBERHYGGE

TIPS TIL NOVEMBERHYGGE OG TING TIL NOVEMBERHYGGE 1

Reklamelinks: 1. Aiayu 2. Flattered 3. Gina Tricot 4. Gina Tricot 5. H&M 6. Gina Tricot 7. Tekla 8. H&M 9. Ferm Living 10. & Other Stories 11. Monki 12. Gina Tricot 13. H&M 14. Gina Tricot 15. Flattered 16. Tekla 17. Aiayu

Min kloge far har altid sagt, at man skal elske hver eneste dag, hver eneste uge, måned og ikke mindst hver eneste årstid. Det er en tilgang til livet, som jeg har gjort mit aller bedste for at leve efter, de sidste mange år og for det meste fungerer det ganske fint. Men lige når det kommer til november, så tækker den altså tænder ud og jeg skal virkelig lede længe, når jeg skal finde de positive ord om netop dèn måned. Mørket er altoverskyggende, dagene korte, overskuddet er småt og savnet til sommer og lysere tider er altoverskyggende. I hvert fald her hos mig.

MEN når alt det så er sagt, så er det november og det kan vi ikke gøre så meget ved. I stedet kan man gøre sig ekstra umage for at få det bedste ud af det og fokusere på nogle af de gode ting, der rent faktisk er ved den mørke tid. For jovist er der gode ting.

Det er præcis hvad jeg har forsøgt at gøre de seneste dage og det har faktisk fungeret. Jeg har bl.a accepteret, at det er en tid, hvor der ikke sker det helt store, der er ingen rosè-aftaler der frister og den gode stemning fra gaderne er gået i vinterhi. Med andre ord er det en tid, som for alvor indbyder til hjemmehygge og indetid. Internettet er proppet med gode serier og mon ikke de fleste af os har en ting eller to, som vi længe gerne har ville fordybe os i?


Herunder har jeg har samlet en håndfuld tips og tricks til hvordan man faktisk får en mørk og grå november-dag, til at blive en rigtig god dag 🖤

“Save it for a rainy day” har vi ikke alle et par projekter eller to, som vi flere gange har udskudt, fordi solen skinnede eller fordi der var noget andet der fristede? Nu er det tid til at få det gjort og det føles virkelig godt efterfølgende. Hilsen hende, der lige har støvsuget alle skufferne i sit skab.

• Fyr ekstra meget op for hyggen derhjemme, med skønne dufte. Det har fungeret vildt godt for mig. Bl.a med duftlys, duftpinde eller en rumdiffuser fra Muji, som har vist sig at være et af de aller bedste køb jeg har gjort her i efteråret.

• Find en god serie og lidt flere afsnit end du bude. Jeg kan på det aller varmeste anbefale EXIT på DR som er noget af det bedste der er kommet fra Norge siden SKAM. Så er der selvfølgelig også min guide til Netflix og til HBO.

• Bestil take away uden at skulle have en undskyldning for det og brug den tid madlavningen vil tage under tæppet i sofaen.

• Løb en tur, hvis du er til den slags. Det gør underværker for humøret.

• Slut hver eneste dag med at skrive en lille note med de tre ting, du har været taknemmelig over i dag. En øvelse, som jeg slev har dyrket og som kan gøre en kæmpe forskel for sindet.

• Som collagen herover også opfordrer til; invester i et sæt lækkert hygge eller hjemme-tøj eller et par pæne hjemmesko. Det der med at forene luksus og hygge, kan altså et eller andet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments