HUMØRSKIFTE OG EFTERÅRSLYS

HUMØRSKIFTE OG EFTERÅRSLYS 1Reklamelinks: Jakke: Weekday Kjole: Pieces Strømpebukser: Stine Goya Hue: MbyM Taske: By Far

Glædelig lillefredag 🖤

Af en eller anden mærkelig grund, føles de seneste par dage, som ekstra gode. Nogle af jer kan måske huske, at jeg ikke var på toppen, rent mentalt i slutningen af sidste uge. Jeg skød skylden på den mørke og grå November og det gør jeg stadig. Faktisk er jeg næsten ikke i tvivl og det er sikkert og vist, at jeg får et par dage med altoverskyggende vinterblues, når vi når vi kommer hen midt i November. Heldigvis er det også forholdsvis sikkert, at det forsvinder igen og jeg har en lille fornemmelse af, at vi er kommet dertil nu.

I går og i dag er jeg vågnet op med et smil og har haft den der vigtige lyst til faktisk at stå op og komme igang med dagen. Sådan en følelse er altså ægte livskvalitet, hvis I spørger mig. Hvad der egentlig skyldes mit humørskifte ved jeg faktisk ikke og virkeligheden er det nok bare en masse små ting. I ved, en god mail, en aftale der går hjem og et par solstrejf ind ad vinduet. Nogle gange skal der bare ikke så meget til.

HUMØRSKIFTE OG EFTERÅRSLYS 2

Og nu hvor vi snakker om solstrejf, så afslører billederne her, at jeg lige nåede at fange et par stykker for et par dage siden. Sådan et efterårslys kan altså et eller andet, men hold nu fast hvor var det også koldt. jeg kunne i hvert fald hurtigt konkludere, at det ikke var specielt fornuftigt at hoppe i et par helt tynde strømpebukser.

Jeg ved faktisk ikke, om jeg nogensinde har fået vist jer mine stjerne-strømpebukser? De er fra Stine Goyas nuværende kollektion og jeg købte dem lige da de landede i butikkerne for et par måneder siden. Jeg havd en foretilling om, at de ville blive udsolgt med det samme. Sådan gik det dog ikke og man kan stadig købe dem flere steder 😉

Heldigvis er jeg stadig enormt glad for at jeg købte dem, for som jeg ofte har fortalt, så kan jeg have det lidt svært med strømpebukser. Jeg synes at det ser fint og smart ud til de fleste andre, men hver gang jeg selv kaster mig ud i det, så føles det ikke helt rigtigt. Nu er jeg kommet frem til, at det mest handler om de klassiske sorte strømpebukser, for når jeg forsøger med et par farvede eller mønstrede, så er det en lidt anden sag. Derfor vidste jeg, at de her ville være en sikker vinder.

Det bliver alt fra mig for nu! Jeg har en helt almindelig hverdag foran mig, som jeg hellere må se at komme igang med. Den står på et enkelt event, et møde med min revisor og ellers bare en masse af det løse og faste.

Håber at jeres bliver skøn 🖤

HUMØRSKIFTE OG EFTERÅRSLYS 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments