FREDAGSHILSEN, DÅRLIGT HUMØR OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på dagen. I hvert fald bedre end min. Jeg vågnede op og var i ualmindeligt dårlig humør. Spørg mig ikke hvorfor, for der er som sådan ikke sket noget og da jeg lukkede øjnene i går, var alt fryd og gammen. Det er nok bare en af de der dage, I ved.

Hos mig hjælper det altid at løbe en lang tur og lade tankerne flyve, så det var præcis hvad jeg gjorde. Det blev det desværre ikke meget bedre af og i stedet for at samle mine tanker, blev de nærmere splittet. Totalt øv. Heldigvis har jeg brugt det seneste år på at arbejde lidt med netop de negative tanker og jeg har i den grad lært, at det på ingen måde bliver bedre, hvis man holder fast i dem og blive ved med at lade dem fylde. Når de kommer, så vælger jeg egentlig bare at ignorere dem og i stedet for at fokusere på alt det jeg ikke har og nok aldrig får, så fokuserer jeg i stedet på alt det gode, jeg rent faktisk har.

Det er selvfølgelig nemmere sagt en gjort og jeg indrømmer gerne, at jeg skulle arbejde ekstra hårdt på det i dag og nu hvor klokken snart slår middagstid, er det hele da også en anelse bedre. Jeg havde et ærinde inde i byen i dag, som jeg egentlig havde tænkt mig at klare i eftermiddag. Det rykkede jeg frem til formiddag, for jeg var godt klar over, at jeg ikke ville få udrettet noget som helst andet, end at sidde og have ondt af mig selv.

God beslutning. Men også en lidt dyr beslutning. Det viste jeg nemlig, at det også var præcis i dag, at de nye seje og ret hypede New Balance-sneakers landede i butikkerne og pludselig så jeg mig selv stå i køen og kørte hjem med en fyldt pose. Heldigvis er der returret på dem, for i virkeligheden mangler jeg dem slet ikke. Men hvis de var med til at løfte mit humør, var det måske ikke helt dårligt givet ud.

Men nu skal jeg nok stoppe med at snakke om negative ting, for der kommer jo i virkeligheden ikke noget som helst godt ud af at sprede bad vibes. I stedet vil jeg glæde mig over, at jeg rent faktisk går en rigtig god weekend i møde. I aften skal jeg til fødselsdag hos min veninde, i morgen skal jeg besøge min familie i Vanløse, som jeg ikke har set i flere uger pga. rejser og kalendre, der ikke kunne gå op. Ind i mellem aftaler vil jeg bare hygge mig, slappe lidt af, arbejde en smule og måske forbi et loppemarked eller to.

FREDAGSHILSEN, DÅRLIGT HUMØR OG WEEKENDTIPS 1

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal I også bare slappe og hygge? eller skal I feste? rejse? Eller noget helst tredje. Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Hvis I også er på evigt udkig efter det gode fund, så husk at efterårets store Finderskeeepers-marked finder sted i Øksenhallen i morgen og på søndag. Jeg overvejer selv at slå et lille smut forbi.

● Og nu hvor vi snakker om gode fund, kan I måske også finde lidt i inspiration i den guide til de bedste genbrugsbutikker i København, som jeg udgav tidligere på ugen. I kan selvfølgelig også droppe jagten og smutte hen på Windflower, hvor jeg har gjort det for jer. Som jeg også fortalte i går, har jeg netop lanceret en secondhand-sektion, hvor der løbende kommer nye gode fund.

● Hvis den bare står på hygge og film, så vil jeg lige tippe om, at “En frygtelig kvinde” nu kan ses kvit og frit henne hos DR. Jeg så den selv tidligere på ugen og det er en af dem, som er blevet siddende i kroppen lige siden. Den er både god, sjov og ekstrem tankevækkende.

● Hvis I virkelig har brug for at stene eller lave noget helt ligegyldigt, så kan I jo smutte herhen og se hvordan babyen fra Teletubbies ser ud i dag.

● Hvis I, ligesom jeg, er kæmpe fan at “Det vi taler om” og havde det forholdsvis stramt over at Radio24/7 lukkede, så er I sikkert også glad for nyheden om, at de fortsætter programmet henne hos BT. Den udkommer selvfølgelig også som podcast og så længe jeg kan huske, at det været en af mine yndlingsting at lytte til i weekenderne.

RIGTIG GOD WEEKEND

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments