EN GLIMMERKJOLE FRA MONKI OG LIDT HVERDAGSSNAK

Glimmerkjole fra MonkiReklamelinks: Frakke: Lindex Glimmerkjole: Monki Sneakers: Nike P 6000 Taske: Hosbjerg

Hola Amigas 🖤

Så kommer der sørme hele to indlæg fra mig i dag – sådan kan det jo gå, når man er så godt med, som jeg er lige for tiden. Det klager jeg bestemt ikke over. I dag har jeg ellers haft sådan en dag, hvor jeg har været lidt langsom om det hele og hvor jeg ikke rigtig orkede. November, I ved 😉

Heldigvis har jeg også haft et forholdsvis pakket program, med aftaler og steder jeg skulle være, så det der med at sidde og kigge ind i en computerskærm uden at udrette noget fornuftigt, har ikke været et issue. Det er dage som i dag, der bekræfter mig i, at jeg simpelthen arbejdet bedst under pres og klart får udrettet mere, når jeg har deadlines og ting, der SKAL nås og ikke kan skubbes til i morgen.

Læs også: Bare lidt søndagssnak og et hverdagsoutfit

Glimmerkjole fra Monki

En glimmerkjole fra Monki

At dømme ud fra det falmende vinterlys kunne billederne her skam sagtens være fra i dag, men faktisk er de helt tilbage fra en dag i sidste uge. Det sker ellers sjældent, at jeg venter så længe med at dele mine outfitbilleder. Som I kan se var jeg hoppet i en glimmerkjole fra Monki, som jeg har haft med i flere collager den seneste tid. Den har faktisk hængt i min garderobe i et godt stykke tid og har også været i brug et pænt antal gange.

Jeg er SÅ glad for den og lige nu er den også en af mine favoritter. Det er den helt perfekte vinterkjole, fordi den har lange ærmer, som er lidt af en nødvendighed for en frossenpind, som mig. Derudover fungerer den også fint med strømpebukser, som jeg ellers kan have det svært med og den kan dresses op og ned, så den både fungerer til hverdag og til fest. Hvis det ikke er en multifunktionel kjole, så ved jeg ikke hvad det er.

Den findes faktisk også i flere farver, som nærmest er mindst ligeså pæne, hvis I spørger mig. Den er en del af Monki’s Online Exclusive udvalg og kan altså ikke købes i butikkerne. Som I måske har bemærket, har jeg altid været glad for Monki men 9 ud 10 gange jeg shopper hos dem, er det online. Netop fordi det altid er fra Online exclusive-kollektionen, at jeg finder mine favoritter.

Læs også: Når hverdagen går i ring og det almindelig bliver almindeligt

Glimmerkjole fra MonkiEllers er alt som det plejer at være. Dagene ligner hinanden og går sin gang. November, november, november. Hvis alt går vel, kommer der heldigvis snart til at ske et lille opbrud, når jeg i slutningen af næste uge, sætter kursen mod Beirut. Jeg glæder mig ualmindelig meget og tjekker nyhederne konstant i frygt for, at de små uroligheder der har været dernede den seneste tid, ikke blusser op igen. Det kunne lige passe, ku’ det. Heldigvis ser det ganske fornuftigt ud, så kryds lige fingre for, at det forbliver sådan.

I aften skal jeg i madklub med mine veninder og det er heldigvis den helt perfekte måde at slutte en helt almindelig, kort og grå tirsdag i November.

Kan I have en smuk aften 🖤

Læs også: Natur, retur og en brun kjole fra Pieces

Glimmerkjole fra Monki

Glimmerkjole fra Monki

Glimmerkjole fra Monki

Glimmerkjole fra Monki

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments