FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Nåmen så blev det pludselig fredag igen og det har jo aldrig været en dårlig ting. I skrivende stund er jeg i fuld sving med at pakke min kuffert og om få timer hopper jeg på et tog mod Fyn. Jeg snupper endnu en weekend på min yndlings-ø og har planer om at bruge tiden på en kombination af afslapning og udvikling af Windflower.

Det er under halvanden uge siden, at jeg sidst var på besøg og selvom jeg snildt kunne have fyldt tiden her i København ud med lejlighedsprojekter og sjov og ballade, så lokkede familie og efterårshygge lige lovligt meget og da min kalender tilmed var helt fri, blev beslutningen taget.

Så ja, det er mine weekendplaner og de kunne jo næsten ikke blive mere simple og stille og rolige. Vejrudsigten lover, regn, rusk og stormvejr og selvom solskin og en smuk oktoberhimmel selvfølgelig have været helt optimalt, er alternativet også ganske okay, nu hvor jeg primært har indendørsaktiviteter på programmet!

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Reklamelinks: Tordagens outfit bestående af Jakke fra Weekday, Jenas fra Lindex, tørklæde fra Lala Berlin, Yndlingssko fra Converse og vintage taske fra Fendi.


Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal I også slappe af? Skal I feste? Til fødselsdag eller noget helt andet? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en lille håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Midt i sorgen over, at den udendørs loppesæson er ved at gå på hæld, ser det ud som om, at det fortsætter med den indendørs. På søndag går det bl.a løs i Nørrebrohallen.

● Er I i humør til lidt vigtig og rørende læsning, så smut hen til Trine, som fortæller om den forfærdelige og uretfærdige situation, hendes bror er kommet i. Måske ugens vigtigste læsning og jeg håber så inderligt, at det kan være med på at ændre nogle ting i vores system, som er helt umenneskelige.

● Alle mine fellow pop-elskere vil måske også synes at den her artikel er ret interessant. Kort sagt, en lille oversigt over de 10 vigtigste mega-hits fra det seneste årti.

● Reklamelinks: Eftersigende skulle kulden vente lige rundt om hjørnet, så hvis I har planer om at klikke en varm jakke hjem, kan jeg ikke anbefale den her fra ARKET nok. Den er både pæn, varm og tilmed lavet af genanvendelige materialer.

● Mangler I weekendens soundtrack, så kan jeg informere om, at Selena Gomez netop er kommet på banen med to nye numre, efter en pause, der føles som evigheder for os fans.

Rigtig god weekend derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments