UDSALGSFUND HOS ARKET OG LIDT TORSDAGSSNAK

Udsalgsfund hos Arket

Reklamelinks: Jakke: ARKET Skjorte: ARKET Bukser: Resumè Støvler: Shoe Biz Taske: Boyy

Sådan så jeg ud i går. Intet mindre. Det var en af de dage, hvor jeg havde gode intentioner om at nå en hulens masse ting, men hvor jeg kun fik krydset halvdelen af. Kender I det? Jeg sad nærmest ikke ned mellem kl. 7 og 18.30 så jeg tænker egentlig, at det ikke var min effektivitet, der fejlede, men nærmere det faktum, at jeg havde været en anelse optimistisk i min planlægning. Men skidt med det. Hvad jeg ikke nåede i går, når jeg måske i dag eller i morgen. Eller i næste uge 😉

Derudover havde jeg en ganske skøn dag. En formiddag foran computeren, en eftermiddag med et par pressedage og om aftenen en forholdsvis spontan madklub, hvor jeg meldte mig som vært. Første middagsselskab i min nye lejlighed og det gik strålende.

Jeg var hoppet i en kombination af mine garderobe-favoritter og de fleste af tingene har I set igen og igen herinde. Lige med undtagelse af skjorten. Den er nemlig sprit ny og jeg købte den på udsalg i ARKET i mandags. Den kostede godt og vel 160 kr. og der hang rigtig mange af dem derinde. Jeg forstår ærligt talt ikke, at den ikke var blevet udsolgt, for det er en helt perfekt en af sin slags.

Dagen i dag bliver lidt i samme dur. I skrivende stund sidder jeg hjemme i mit køkken med en kop kaffe og lidt morgenmad. Jeg startede dagen med en lang løbetur og resten af tiden skal bruges på lidt arbejde, et tandlæge besøg, en pressedag og til sidst en torsdagsøl med mine veninder.

Det bliver alt for mig i denne omgang! Kan I have en skøn der derude 🖤

Læs også: Nyt hår – back to short

Udsalgsfund hos Arket

Læs også: Efterårsmagi på Fyn og nyt fra ARKET

Udsalgsfund hos Arket

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments