FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Her på Matriklen føles det ærligt lidt mere som søndag. I går kom jeg hjem til Nørrebro, efter et par skønne efterårsdage til Fyn – jeg var nemlig inviteret til fin middag med Lace Laboratory og Impression PR og hvad jeg troede “bare” skulle være en hyggelig og casual hverdagsaften endte med at slutte på den grimme side af kl.03 og flere timer på dansegulvet. Det er godt nok længe siden, at jeg har haft mig sådan en tur og jeg blev mindet om, hvor sjove de rent faktisk kan være. At jeg ikke var helt enig da min alarm ringede kl. 6.45 i morges er en helt anden historie.

Men nu ringer det snart ind til weekend og jeg har en skøn en i vente. I aften får jeg besøg af min veninde og jeg har tænkt mig at fyre godt op for en god og lun efterårsret. I morgen står den på familie tam tam og fødselsdagsfejring af min lille nevø. Om aftenen smutter jeg til indflytterfest hos min veninde og ender sikkert med at komme sent i seng igen. Derfor har jeg også store planer om at lade søndag være søndag, når vi kommer dertil.

Kender jeg mig selv ret, så får jeg nok også presset et par lejlighedsprojekter ind hist og her og lige om straks, får jeg også besøg af en håndværker, som skal sætte den her hylde op i mit køkken. Jeg har ledt efter en perfekt køkkenhylde, lige siden jeg underskrev min lejekontrakt og bliver ved med at vende tilbage til den. Så må det næsten være rigtigt.

Får jeg pludselig endnu mere tid i overskud, så skal jeg også snart have lavet lidt flere smykker til Windflower. Der er efterhånden ved at være udsolgt og jeg har samlet mig et nyt lager af smukke smukke perler, så husk at holde jer opdaterede henne på Instagram.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Billedet er lånt herfra

Hvad med jer? Har I også sjove ting på programmet? Fødselsdag? Fest? eller måske bare helt almindelig afslapning? Uanset hvad, så har jeg naturligvis lige samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Lagersalgsæsonen er over os og de næste par dage, er det Envii, som har fyldt Nørrebrohallen op. Jeg kørte forbi tidligere i dag og køen var længere end lang. Jeg satser på at den bliver lidt kortede på et tidspunkt, så jeg selv kan slå et smut forbi.

● Hvis I, ligesom undertegnede, også slugte den første sæson af DR3’s Doggystyle, så er der altså godt nyt. Der er lige landet en ny sæson. Eller i hvert fald et afsnit af den og tegner til at blive rigtig godt.

● Står den på endnu mere skærmtid, så er Breaking Bad-filmen, El Camino, også landet henne på Netflix. Jeg har den stadig til gode og glæder mig til at den skal ses. Men i min verden er det en ret stor ting og noget jeg virkelig har set frem tid, så der skal ligesom være den helt rigtige setting.

● Den udendørs loppesæson er ved at være slut, men så er det jo heldigt, at den fortsætter indenfor. I weekend går det bl.a løs i Forum.

● Reklame: Skal I have opdateret Beauty-samlingen, så får I 15% rabat på hele shoppen henne hos The Powder Room med koden Mie15. De forhandler bl.a et lille udvalg af mine Windflower-tasker.

● Reklamelink: Mangler I det perfekte hygge-hjemme-sæt, så har ARKET naturligvis nailet den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments