JO, JEG LEVER FAKTISK

JO, JEG LEVER FAKTISK 1Tirsdag aften på toppen af Illum. Den eneste gange i 8 dage, hvor jeg har haft pænt tøj på

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Hold.nu.fast. De sidste tre dage har nok været nogle af de mest intense, jeg nogensinde har oplevet. Jeg lyver ikke hvis jeg siger, at jeg næsten ikke har siddet ned og haft et sekund for mig i selv, på noget som helst tidspunkt. Ikke før jeg gjorde præcis det, omkring kl. 21 i går aftes.

Hvis I ikke har nogen idè om hvad jeg snakker om, så er det selvfølgelig fordi jeg netop er flyttet fra min gamle lejlighed over i en ny. Det er jo som sådan ikke noget vildt og vanvittigt eller noget, som de fleste ikke har gjort på et tidspunkt. Som sådan er det heller ikke selve flytningen, der har taget alt tiden – det er alt det praktiske omkring den. Jeg har sorteret som aldrig før og vandt hver eneste fysiske genstand, jeg ejer – og den slags tager altså tid, skulle jeg hilse og sige.

Jeg har haft min kære far ved min side i tre dage og han er altså lidt af en supermand. I ved, typen, der mere eller mindre kan ALT. Nu hvor han bor godt og vel 200 km væk til dagligt, skulle det selvfølgelig udnyttes, at han var her. Det betyder også, at jeg på 3 døgn har nået at flytte hele min lejlighed, sætter reoler op, lappe huller i væggen (både i den gamle og i den nye lejlighed), skrue knager op, sætte lamper op, installere hårde hvidevarer, købe en ny seng, bestille et skab i IKEA, modtage skab i IKEA, spise durumruller, drikke et par øl, købe de der ting, som man altid mangler når man flytter. Hvis jeg siger, at jeg er forholdsvis rundtosset, så håber jeg at det giver mening.

De fleste ting omkring mig sejler lidt pt. Emails er blevet besvaret i mine tissepauser eller i køen i Rema og på Durumbar. Jeg har nærmest ikke tjekket Instagram og aner ikke hvad der er sket ude i den store verden. På en eller anden måde, føles det som om, at jeg har været ude og rejse i et par dage. Eller flere uger, faktisk.

I skrivende stund er jeg kommet så godt på plads, at jeg kun har 4 flyttekasser tilbage og et IKEA-skab, der meget gerne skulle blive samlet i weekenden. Til gengæld er jeg mange flytte-erfaringer rigere og dem skal jeg nok dele ud af senere.

Mest af alt vil jeg bare lige tjekke ind og sige hej og forklare hvorfor, der pludselig er så stille herinde! Nu er jeg snart ved at være over på den anden side og jeg glæder mig selvfølgelig også til at dele glimt fra mit nye hjem. Husk at I altid kan følge med henne på Instagram 🖤

JO, JEG LEVER FAKTISK 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments