I OKTOBER SKAL JEG

GLÆDELIG OKTOBER

Tirsdag d. 1/10. En dato, der har haft et kæmpe stort rødt kryds i min kalender siden den dag i Juli, hvor jeg fik tilbudt min nye lejlighed. Dagen er kommet og det er både med glæde og en lille smule sorg.

Glæde fordi jeg endelig får et hjem, som er mit eget og hvor jeg kan bo lige så længe jeg har lyst og selvfølgelig også fordi, jeg på en eller anden vanvittig måde er kommet igennem den slagsmark, som det Københavnske leje-boligmarked er. S

org fordi, jeg har været så vanvittig glad for den lille lejlighed på 4. sal, som har dannet ramme om mit liv de sidste 5 år. Muligvis de 5 år af mit liv, som har været de bedste indtil nu. Det har den i aller højeste grad haft indflydelse på, for hvis der er noget jeg har lært, så er det altså at hvedagens rammer og beliggenhed, rent faktisk har en betydning for livskvaliteten.

Så ja, Oktober kommer i aller højeste grad til at stå i flytningens tegn. Alligvel bliver der også tid til et par andre småting og selvom min kalender ikke er pakket til randen, ser jeg virkelig frem til den kommende tid. Efterår har nu aldrig været min yndlings sæson og derfor har jeg også ekstra fokus på at bemærket alle de skønne ting og dem er der heldigvis masser af 🖤

I Oktober skal jeg…

I OKTOBER SKAL JEG 1Fra en fin Oktoberdag sidste år

● Som sagt skal jeg først og fremmest flytte. Flytte, flytte og flytte. Det værste er heldigvis snart overstået og nu venter alt det sjove. Jeg skal pakke alt det, som jeg har brugt den seneste uge på at pakke ned, op igen. Jeg skal indrette mig på ny og finde mig til rette.

● Til en fin middag med Estèe Lauder i forbindelse med deres #fightbreastcancer kampagne. Nærmere bestemt finder det sted i aften og lige nu er min største bekymring, hvad jeg skal have på. 98% af mit tøj er pakket i flyttekasser.

● Lære at bruge en boremaskine (!!!)

● Sælge ud af garderoben til Trendsales Influencer marked d. 13. Husk at sætte kryds i kalenderen 🖤

● Udvikle lidt mere på Windflower! Jeg er stadig over lykkelig over den fine modtagelse, som jeg har fået og jeg håber inderligt, at vi kan har set begyndelsen. Jeg har i hvert fald flere gode idèer i ærmet.

● Forhåbentlig på en lille efterårsferie til Fyn. Indtil nu, er min kalender forholdsvis fri i uge 42, så jeg satser stærkt på at kunne hive et par dage ud.

● Prøve den nye Metro-linje. Jeg er så heldig, at min nye lejlighed ligger lige mellem to af de nye stationer og jeg er sikker på, at det kommer til at være ganske belejligt på de kommende regnvejrsdage.

● Planlægge en kommende vinterrejse. Som I nok har bemærket, har jeg skruet lidt ned for rejseaktiviteten de seneste måneder og derfor føles det ekstra spændende at skulle til at planlægge lidt igen.

Et smut forbi Nørrebro’s nye og meget hypede morgenmad hos The Sixteen Twelve. Dert ser jo helt vanvittigt ud.

● Finde tilbage til bloggen og mit nærvær med jer. Selvom I måske ikke har bemærket det i samme grad som jeg selv, så føler jeg alligvel, at jeg har forsømt jer over de seneste måneder. Meget af den tid, som jeg normalt bruger på at lave indhold, er blevet brugt på webshop og efterfølgende flytning.

Hvordan ser jeres Oktober-planer ud? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments