FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Jacket: Monki Jeans: COS Knit: Strativarius Boots: Shoe Biz Bag: Marni

Reklame for Monki og Shoe Biz

Aller glædeligste fredag, kære jer 🖤

I skrivende stund er klokken midt på formiddagen og jeg har først lige færdiggjort min morgenmad og sidder nu med hårkur og ansigtsmaske. Jeg tillod mig selv at sove længe i dag, for at få det sidste af den sløjhed, som jeg har døjet med de sidste par dage, ud af kroppen. Det har gjort underværker og jeg er ved at være helt på toppen igen.

Lige i tide til weekenden. En weekend, der faktisk ikke byder på det helt store. Dagen i dag kommer til at gå med endnu et par pressedage og mit sidste stop bliver hos Retouch Clinic, hvor jeg skal have lavet endnu en behandling i mit forløb mod diffus-rødme. I aften smutter jeg hjem til familien i Vanløse og der står den vist bare på hygge, med og måske et glas vin eller 4.

I morgen er der endnu mere familietid, når mine forældre kommer til frokost og forhåbentlig når jeg også at rydde lidt op herhjemme og få styr på nogle praktiske ting. På mange måder føler jeg, at jeg er bagud med enormt mange ting, nu hvor jeg har kørt på halv blus de sidste par dage og nærmest kun lige har formået at få klaret de ting, som skulle klares.

Billederne her er fra i går, hvor jeg også var på farten i nogle timer. Jeg var endnu engang hoppet i mine nye COS-jeans og blev endnu engang bekræftet i, at de var et helt rigtigt køb. Hvad dagen ellers gik ud på og hvilke tanker jeg havde, kan I læse lige her.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

Har I sjove planer for weekenden? Eller skal I også bare have en helt stille og rolig en i lavt gear? Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤


● Facebook lokker med det ene lagersalg efter det andet lige for tiden og i denne weekend, er det WOOD WOOD, som fylder Nørrebrohallen op. Jeg skal helt sikkert lige et smut forbi, nu hvor jeg bor lige ved siden af.

● Begynd og se din yndlingsserie igen. Jeg er har selv lige genoptaget True Detective og man ser den pludselig på en helt ny måde. Hvis I mangler gode serie anbefalinger, så kan jeg lige tippe om min guide til De bedste serier på Netflix.

● Det er vist også tid til at tage på lidt hue og handske-shopping. Den her fra Gina Tricot er ret cute og så har den jo det fineste navn. Arket’s cashmere-handsker skal jeg også lige nå at have fat i og farven er også så fin og neutral. (reklamelinks)

● Hvad med at byde vinteren velkommen med en god omgang simprende comfort food. Den her opskrift kunne være et ret godt bud.

● Det er “endelig” blevet biografvejr og der er så mange gode film på programmerne. Hvad en tur ind og savle lidt over Ryan Gosling i First Man?

 

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 3

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 4

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 5

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 6

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments