FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Tænk sig engang, at det er blevet fredag igen. Har det ikke lige været det?

Det har godt nok været en skør uge. SKØN, men skør. At vi lige pludselig fik en overordentlig omgang sommervarme, havde de fleste af os vist ikke set komme og det har i aller højeste grad skabt en slags undtagelsestilstand over hele linjen, krydret med en lille snert af feriestemning. Jeg har i hvert fald ikke været helt så produktiv, som jeg nok ville have været under normale omstændigheder.

De fleste af mine aftenaftaler er endt med at slutte tæt på midnat og jeg har nok også drukket et par glas mere end normalt. Jeg har lukket tidligt ned for hjemmekontoret, hoppet i vandet og tænkt “det kigger vi på i næste uge”. Det har godt nok været rart, men når det så er sagt, så er det vist også meget godt, at det ser ud til at få en ende nu.

Heldigvis ser det ud til, at vi får weekenden med og det passer mig glimrende. Især fordi jeg mest af alt har rare ting på programmet. Indtil jeg kan lukke ned og holde fredag, har jeg naturligvis en lille arbejdsdag foran mig og den skal bl.a bruges på at det der projekt, jeg arbejder på. Så lidt kontortid og til sidst står den på fredagsbar som sagtens kan ende med bare at være en fredagsbar. Det kan også være, at det trækker ud og det vil bestemt heller ikke gøre mig det fjerneste.

I morgen står den på tid med min familie og jeg har kastet muligheden for en sidste tur i havnen op i luften og den håber jeg, at de andre griber. Søndag bliver nok lidt i samme dur og inden vi får set os om, er det jo mandag igen.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Billedet er lånt herfra


Hvad med jer? Har I sjove ting på programmet? Mon ikke I også skal nyde de sidste sommerdage på den ene eller anden måde? Uanset hvad, så har jeg naturligvis samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Lagersalgssæsonen er skudt i gang og i weekenden fylder Baum und Pferdgarten Nørrebrohallen op. Farligt fristende.

● Dagen jeg har ventet på i evigheder er kommer: Lana Del Ray har sendt sit nye album på gaden. Blot hvis I mangler et godt weekend-soundtrack. Jeg er ret sikker på, at det bliver lyden af mit forår

● Loppe-sæsonen er heldigvis ikke slut endnu og på søndag går det bl.a løs i fælledparken.

● Metrologerne varsler vejrskifte og selvom det er svært at forstille sig her i sommerheden, så kommer vi nok til at klæde os anderledes i næste uge. Så mangler I f.eks de perfekte hverdagssko, så er de her fra Converse noget nær perfekte og ARKET, som man altid kan regne med, har lavet den der perfekte strik, som alle vist kan bruge.

● Weekendvejret rimer ikke ligefrem på biografture, men hvis man alligvel skulle være fristet, så er der altså mange gode ting på programmet. Bl.a “Once upon a time in Hollywood” (hvis I ikke allerede har været der) og “Ser du månen, Daniel” som jeg personligt glæder mig enormt meget til at se.

● Skal I til fødselsdag, housewarming, kandidatfest eller noget ander, der kræver en god værtindegave, så kan jeg på det aller varmeste anbefale at få fingrene i bogen “Thank you for rosè” som mine to seje veninder netop har sendt på gaden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments