DE BEDSTE JEANS OG VERDENS VARMESTE DAG

DE BEDSTE JEANS OG VERDENS VARMESTE DAG 1Reklamelinks: Shirt: Pieces Jeans: ARKET Shoes: Unknown Bag: By Far

Reklame for ARKET

Hola Amigas 🖤

Hvis I har været forbi herinde i løbet af den senest uge, så har I nok bemærket, at jeg kører et lille samarbejde med ARKET. Et samarbejde, som jeg virkelig værdsætter, fordi de er blandt mine ultimative favoritter, når det kommer til pænt og klassisk tøj, som holder i mange sæsoner.

Vores samarbejde er med særlig fokus på deres denim-kollektion og i den forbindelse, skulle jeg vælge et par styles fra deres nye kollektion. Det var faktisk ikke specielt nemt, for der er virkelig mange pæne modeller, farver og vaske. Lige når det kommer til jeans, så er jeg mest til dem, der ikke sidder helt stramt og derfor faldt mit valg på det her flotte grønne-ish par (elsker virkelig farven) og dem, som jeg har på herover.

Sidstnævnte er rykket direkte ind på førstepladsen over mine yndlingsjeans. Ikke nok med, at de sidder helt perfekt efter min smag – ikke for stramt og ikke for løst – så er de også helt enormt behagelige at have på. De er lavet i den blødeste (og økologiske) bomuld og det føles nærmest som at have gamacher på 😂Det bliver langt fra sidste gang, at I ser mig i dem herinde. Lad mig sige det sådan.

Som jeg også nævnte i sidste uge, så har ARKET også et rigtig fint koncept, hvor de giver kunderne mulighed for at købe et par jeans, tage dem med hjem og prøve dem i en måned og hvis de ikke lever op til forventningerne, kan man aflevere dem tilbage og få alle pengene retur.

Som sagt er der enormt mange fine styles derhenne og herunder har jeg lige samlet en lille håndfuld af noget af mine personlige favoritter 🖤

DE BEDSTE JEANS OG VERDENS VARMESTE DAG 2Reklamelinks: Straight denim / Straight white / Flared denim / Light green denim

DE BEDSTE JEANS OG VERDENS VARMESTE DAG 3

Billederne her er i øvrigt fra i går formiddags, hvor jeg havde et par ærinder hjemme på Nørrebro. Lige inden jeg forlod hjemmet, var vi blevet ramt af en gigantisk regnbyge og derfor havde jeg en idè om, at et par jeans og skjorte, nok var en meget god idè. Selvom jeg elsker mine jeans af hele mit hjerte, måtte jeg hurtigt erkende, at jeg havde fået alt alt ALT for meget tøj på. Det kunne i hvert fald kun gå for langsomt med at komme hjem og skifte til noget lidt mere hedebølge-venligt.

Hold.nu.fast hvor var det varmt i går. Jeg ved godt at man ikke må klage, men det var altså lige til den gode side 😉 Især fordi jeg havde en af de der dage, hvor jeg skulle cykle frem og tilbage mellem aftale og ting. Om eftermiddagen var jeg til Guldknappen-showet, som altid er en succes. På vej derind var jeg så uheldig, at min kjole endte med at sidde fast i min cykelkæde. Jeg måtte give den i stykker for at få den ud og spurte tilbage til min lejlighed og klare et hurtigt tøjskift. Det endte med at se sådan her ud.

Om aftenen mødtes jeg med min barndomsveninde til et par kolde øl ude i byen, lækker mad og snak til langt ud på de mørke timer. En af de der perfekte sommeraftener!

Kan I have en smuk onsdag derude 🖤

DE BEDSTE JEANS OG VERDENS VARMESTE DAG 4

DE BEDSTE JEANS OG VERDENS VARMESTE DAG 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments