I AUGUST SKAL JEG

August har meldt sin ankomst og det betyder vel også, at vi officielt er gået ind i sensommeren. Det føles helt nærliggende at skrive noget med, at Juli-måned var fløjet afsted og at jeg ikke forstod hvor tiden blev af. Men sådan har jeg det faktisk ikke. De sidste 3 uger har føltes som evigheder – men på den gode måde. Jeg føler at jeg har haft sommerferie i så lang tid, at jeg nærmest har glemt hvordan hverdagen føles. På samme måde føles tiden, hvor der var en fast rutine og kort tid mellem indholdet herinde også også som evigheder siden. På mandag kalder hverdagen igen og jeg føler mig mere end klar og fyldt med energi!

Juli har været en fantastisk måned og selvom der på mange måder ikke er sket noget som helst, så er der alligvel sket alverdens. Især på det mentale plan. Jeg har fået tænkt en hulens masse tanker. Gode tanker. Og der er brikker der er faldet på plads hist og her. Intet er stadig perfekt, men mange ting føles bedre end de gjorde for få måneder siden. Måske er det bare et par helt klassiske ferietanker, som jeg har glemt alt om i næste uge. Måske holder det ved. Uanset hvad, så kan den slags i hvert fald ikke skade!

Men alt det, skal jeg nok snakke mere om på den anden side. Nu skal det nemlig handle om mine planer og intentioner for den kommende måned og husk at I hellere end gerne må byde ind og dele ud af jeres planer i kommentarfeltet 🖤

I August skal jeg…

I AUGUST SKAL JEG 1August sidste år, men noget kortere hår! Jeg er stadig i syv sind om hvad jeg skal gøre med det

● Tilbage til hverdagen efter 2,5 uges vidunderlig sommerferie. Selvom det er lidt af en klassikker, så føler jeg virkelig, at jeg kommer tilbage med helt fornyet energi og et helt nyt mindset. Bl.a takket være nogle af de bøger jeg har læst i løbet af de sidste par uger.

● Fejre bloggens 10 år fødselsdag (!!!) TI ÅR. Det kommer altså ikke til at gå ubemærket hen.

● Reklamelink: Bo i mine smukke sensommersko fra Flattered

● Sælge voldsomt meget ud af min garderobe. Først til Veras Market på søndag og til Trendsales market på næste søndag.

● Arbejde benhårdt på det lille projekt, som jeg efterhånden har nævnt herinde et par gange. Tingene begynder efterhånden og tage form og jeg glæder mig SÅ meget til at kunne dele mere med jer.

● Rydde op i min lejlighed, down-size og skære ned på mængden af fysiske ejendele. Både fordi det altid er rart, men også fordi, der meget snart kommer til at ske noget på bolig-fronten. Det hører I naturligvis også mere om, meget snart.

● Lytte til Lana Del Ray’s nye album, som kommer i slutningen af måneden. Sjældent har jeg glædet mig så meget til et album.

● Måske til et enkelt modeshow eller to, når den Københavnske modeuge løber af stablen i næste uge. Meget mere kan jeg nok ikke finde tid til, med en forholdsvis tætpakket post-ferie kalender og så ved de fleste der har læst med herinde i et stykke tid, nok også hvordan jeg egentlig har det med modeugen og det kaos der følger med.

● Forhåbentlig en tur til Fyn og nyde lidt sensommer og plukke en masse friske brombær!

● Reklamelinks: Hente en pakke fra & Other Stories der ligger og venter på mig. Den indeholder et par gode key-items til min sensommer og efterårsgaderobe. Bl.a den her vest, som helt sikkert skal med på føromtalte brombær-plukning. En god simpel/ikke så simpel basisbluse og en nederdel, som jeg har ønsket mig i evigheder.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments