NYT HÅR OG NYE EVENTYR

NYT HÅR OG NYE EVENTYR 1Reklamelinks: Shirt: & Other Stories Trousers: & Other Stories Shoes: Storm & Marie Bag: Boyy

Reklame for Gunn Britt

Nyt hår er måske en lille overdrivelse, men det har da fået en lille fornyelse og er blevet et par cm kortere. Faktisk tror jeg, at det er det korteste, jeg nogensinde har haft. Lige med undtagelse af det år, jeg blev student. Der var jeg HELT korthåret, på den der drengemåde. Dengang tog man slet ikke billeder i samme omfang som i dag, hvilket er lidt ærgerligt, for det kunne egentlig være lidt sjovt at dele. Det var tilbage i 2007 og det lyder da ikke som så lang tid siden, gør det?

Nå, men som sagt fik jeg fikset lokkerne i onsdags og det fik jeg selvfølgelig inde hos Gunn Britt, hvor det var Frederikke, som svingede saksen. Hun har efterhånden været min faste frisør i flere år og hun bliver bare bedre og bedre. Jeg stoler 100% på hende og ved, at hun altid gør et godt stykke arbejde.

I skrivende stund befinder jeg mig i Beirut i Libanon, men det har I måske allerede luret henne på Instagram? Jeg ankom i går og skal være her til tirsdag i næste uge. Det er mit første besøg hernede, men jeg satser bestemt ikke på, at det bliver mit sidste. Min veninde er flyttet herned og det har jeg bestemt tænkt mig at udnytte. Nu glæder jeg mig bare til at lære byen endnu bedre at kende.

Mon ikke jeg snart tjekker ind igen med et lille postkort herfra 🖤

NYT HÅR OG NYE EVENTYR 2

NYT HÅR OG NYE EVENTYR 3

NYT HÅR OG NYE EVENTYR 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments