HEJ SOMMERFERIE

HEJ SOMMERFERIE 1Reklamelinks: Top: Monki Skirt: Six Ames Sneakers: Veja Bag: Fendi Baguette 

Reklame for Six Ames

I dag sker det! Min kuffert er pakket, lukket og afleveret på et bagagebånd. I skrivende stund er jeg lige landet i lufthavnen og ingen længe hopper jeg om bord på et fly til det sydlige Kroatien sammen med min familie. Her har vi lejet en bil og planen er, at vi kører direkte videre til Kotor i Montenegro. Et land, som jeg aldrig har besøgt tidligere, men som jeg glæder mig uendelig meget til at opleve. Vi skal bo på det her vidunderlige hotel og jeg ser frem til 9 dage med en god blanding af afslapning og oplevelser. Jeg glæder mig til ro, til at læse bøger, til at have gode samtaler og som sagt til at opleve et helt nyt land.

Efter rejsen kommer jeg tilbage til København. Dog kun for en meget kort stund. Jeg har lige præcis halvandet døgn til at vaske mit tøj, få styr på et par ting og sager og måske tjekke ind her, inden jeg sætter kursen mod Cypern, hvor jeg skal tilbringe en uge med mine veninder. Det er en af de ture, som vi har snakket om og set frem til i noget der føles som evigheder.

De sidste par uger har mit Instagram-feed været fyldt med billeder og stories fra syden og det har unægteligt givet mig en kæmpe længsel efter den der særlige stemning, som man kun finder omkring middelhavet. Selvom sommeren i Danmark er noget så vidunderlig, så er der altså noget helt særligt over at komme langt væk. Især når det er sammen med de mennesker, som man holder aller mest af.

HEJ SOMMERFERIE 2

Som jeg efterhånden har nævnt et par gange herinde, så kommer jeg til at trække stikket og holde helt ferie. Det betyder også, at der bliver stille herinde de næste par uger. Dog vil jeg ikke udelukke, at jeg ikke kommer til at tjekke ind en gang eller to – for selvom bloggen på flere måder er mit arbejde, så er det jo også min passion og hobby og en hobby behøver man jo ikke at holde fri fra, vel?

I virkeligheden er der sikkert ikke specielt mange af jer, der kommer til at bemærke stilheden. Højsommeren er over os og langt størstedelen af jer, har sikkert også travlt med at nyde sommeren. Uanset om I er ude og rejse eller nyder det danske land.

Billederne her er i øvrigt fra i går, hvor jeg mere eller mindre tilbragte hele dagen på at lukke, slukke, pakke og gøre klar til de næste par uger, så jeg kunne rejse med god samvittighed. Alt sammen hjemme på gode gamle Nørrebro, hvor samtlige grønthandlere bugner med store og flotte vandmeloner!

HEJ SOMMERFERIE 3Nu er det ikke fordi jeg har så høje tanker om mig selv, at jeg forestiller mig, at I kommer til at savne mig og sidde og vente på at jeg kommer tilbage. Men HVIS der skulle sidde nogen og kede sig lidt eller hvis I skulle have misset et par indlæg i fortiden, så har jeg samlet en håndfuld af mine personlige favoritter 🖤

● Måske I selv skal en tur sydpå? Hvis turen f. eks går til Malta, så har jeg lavet en lille guide tidligere på året og det samme gælder et af mine favoritsteder, Kroatien, hvor jeg har tilbragt flere af mine seneste sommerferier.

● Skulle regnen kigge forbi en dag eller to så husk at klikke forbi min guide til de bedste serier på HBO og samme slags til Netflix.

● Jeg kan også varmt anbefale at kaste jer ud i den her opskrift. Det er afgjort en af mine personlige favoritter.

● Hvis det er første gang i tjekker ind herinde og måske gerne vil lære mig lidt bedre at kende, så er det ikke så lang tid siden, at jeg diskede op med 10 ting om mig.

● For et par år siden fortalte jeg lidt om, hvorfor jeg ikke har en kæreste. Det har jeg stadig ikke og indlægget kunne egentlig også være skrevet den dag i dag.

● Der var også dengang tilbage i April, hvor jeg var i rigtig godt humør og funderede lidt over livet og det der med at komme ovenpå efter en lidt hård tid.

HEJ SOMMERFERIE 4

Til sidst er der vist kun tilbage at sige RIGTIG god sommer og tak for jer! Husk at I selvfølgelig altid kan følge med henne på Instagram. Det får jeg nok svært ved at holde mig fra 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments