10 TING OM MIG

10 TING OM MIG 1

● Mit ultimative yndlings-medie er Soundvenue og jeg tjekker deres site flere gange om dagen. Oftest inden jeg tjekker nyheder (det må I ikke sige til nogen). De interesserer sig for præcis den samme musik, de samme serier og de samme debatter som mig. Deres anmeldelser er altid spot-on og jeg elsker, at tonen altid er lidt humoristisk, lidt hård og til tider lige på grænsen.

● Jeg kan bruge evigheder på at finde på en tekst til mine Instagrambilleder og ender alt for ofte med at stirre mig blind og ender med en emoji eller to.

● De små røde “notifikation-symboler” på app’s stresser mig helt vildt og jeg skal helst ikke have nogen af dem på min Iphone’s forside. Får jeg en mail, så tjekker jeg den med det samme og det samme gælder når det kommer til Facebook notifikationer, sms’er og hvad der nu ellers popper op. At jeg så glemmer at svare og reagere på 80% af dem, er en helt anden historie.

● Kuffertpakning er en af de beskæftigelser, jeg bryder mig aller mindst om. Selvom jeg efterhånden burde være trænet, så tror jeg aldrig at jeg kommer til at holde af det. Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg holder mere af at lave mit momsregnskab.

● Og apropos regnskab, så har flere af mine venner en eller anden idè om, at jeg har totalt styr på SKAT og økonomi. I virkeligheden får jeg the creeps når der tikker et brev ind i min e-boks har får straks lyst til at ringe til en af de voksne.

● Da jeg flyttede til Nørrebro for 11 år siden, var jeg sikker på, at når vi kom til det år hvor metroen skulle åbne (2019) ville jeg for længst have forladt bydelen, måske fundet et stort hus, en ny stor lejlighed, måske endda have min helt egen familie. I skrivende stund sidder jeg tre gader fra den lejlighed jeg boede i dengang og min nuværende lejlighed har ca. samme størrelse #life

● Jeg ander ikke hvad koden til min Facebook er og jeg får lavet helt rod i den hver.eneste.gang jeg skal bruge det.

● Jeg bryder mig meget lidt om prøverum og prøver meget sjældent tøj før jeg køber det. Det sker nærmest kun hvis jeg shopper vintage og hvis det er noget, som ikke kan returneres. Der lugter altid lidt af sure tæer og ligger hår og støv i hjørnerne.

● Jeg er meget kræsen når det kommer til undertøj og har brugt den samme BH de sidste 4 år. Altså jeg har selvfølgelig haft flere af den. Det er den her model fra Hunkemöller (reklamelink). Det er uden tvivl den mest hagelige jeg har prøvet til dato.

● Selvom jeg på ingen måde ser mig selv som spirituel eller noget i den dur, så tror jeg alligvel lidt på skæbnen og jeg oplever også ofte, at min 6 sans ikke tager fejl. At der er mere mellem himmel og jord, kommer jeg aldrig til at udelukke.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments