KONKURRENCE: VIND DEN SMUKKESTE KJOLE FRA STELLA NOVA

Kjole fra Stella Nova

 

 

 

Kjole fra Stella Nova

Reklame for Stella Nova

Hola Amigas!

Håber at I har haft en dejlig mandag? Uanset om I har tilbragt den på samme måde som alle andre mandage eller på en stand i sydens sol. Hvis I – ligesom jeg selv – befinder jer i nærheden af hovedstadsområdet, så vågnede I nok også op til det mest voldsomme regnvejr, vi længe har oplevet. Hold da fast for en omgang.

Til gengæld helt perfekt vejr til en hjemmedag, hvor man ikke skal tænke på at nyde sommeren. Jeg har nået en hulens masse forskellige ting og nyder virkelig, at der er bom-stille i indbakken. Sidst på eftermiddagen gik jeg en lille tur ud i Nordvest, hvor mine venner fra Stella Nova holder til. Udover at kigge på nogle af deres fine ting, så blev vi også enige om at teame up og forkæle jer med en lille sommerkonkurrence.

Hvis der er noget, som Stella Nova er gode til, så er det det der med kjoler. For søren hvor jeg elsker deres kjoler. Derfor blev vi også enige om, at det var sådan en, der skulle udloddes. Jeg har valgt den her smukke sag i de fineste Paisley-print og modellen er sådan en, der klæder alle. Kjolen er str. 38 men jeg vil mene, at den passer langt de fleste. Selv er jeg normalt en 34 og den gør sig ganske fint på mig. Hvis man må sige sådan.

Hvis I gerne vil deltage i konkurrencen, skal I sådan set ikke gøre så meget andet end at smukke hen på min Instagram profil og smide et like og en kommentar under det her billede og følge mig og Stella Nova. Jeg lover, at der ikke er nogen af os, der kommer til at spamme jer 😉

Vinderen finder jeg på søndag og det bliver annonceret i min story 🖤

Kjole fra Stella Nova

Kjole fra Stella NovaLæs også: Søndagssnak og en kjole fra Six Ames

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments